Sunday, March 21, 2010

Post wedding

Salam...

Actually, most people selalu pentingkan pic pre wedding and jaranglah ada yg buat post wedding... last month i found my cousin Intan yer post wedding dekat one of photographer kat fb.. he is photographer from lindarahim... lupa plak link yer... nice gak lah picture yer..if I have budget lebih,  teringin nak buat pre wedding and post wedding sekali... hehehehe insyakallah. oklah enjoy this pic .Pic taken at UPM serdang. and menarik gaklah posing dgn keter sekali and props berkelah...

8 comments:

  1. i think post wedding lagi bes. before kawen nak buat pre wedding macam terbatas and tak berapa manis. kan takda hubungan lagi. dah kawen buatla aksi camne pon. lagi2 yang bertudung. HA HA HA

    ReplyDelete
  2. nahwal : yup true.. Hehe pic pre wed mostly people akan guna utk guna masa event wedding diaorang. Utk post wed simpanan kita sendiri and time tue lebih2 pun boleh..

    ReplyDelete
  3. hehe..i'm also interest on post wedding..instead of pre-wed..pics ni mmg cantik la...mau cr dress sebegitu juga lah..
    p/s: rsnya lom link blog u lg..i link ya..

    ReplyDelete
  4. post wedding??mmcm menarik jee..klo pre wedding nk bergambo pegang2 mcm susah jee kan..klo post wedding senang kan...wahaaaaa

    ReplyDelete
  5. talhazlin: yeahh pic nie ada feel lain kan...

    elyaelmo: yeahhhh peluk cuim pun boleh..hehehe

    the miss b2b: Betul-betul..

    ReplyDelete