Friday, April 9, 2010

i'm back- katam for 2 month

Salam...

Waduh lama betul x meng update blog nie.. padahal banyak sgt nak bercerita sebenaryerrr... Kemalasan yg melanda buat aku  just baca blog2 org lain. Buat masa niee urusan wedding kami baru nak start balik hunting brg2 hanataran and benda2 lain... well tarikh wedding masih belum confirm lagi coz family belah laki belum dtg merisik coz why tgh tunggu umah baru settle renovate semua. yeahhhh rumah nak hampir siap...Suka yerrr..  My dad dah excited nak cari set katil semua utk bilik pengantin ku.... nasib baik baca blog nawal.. about set bilik tido ok.. tunggu my dad free nak bawak pie sana... . Insyakallah awal bulan 5 pihah laki akan dtg mersik.. hehehehe barulah ada semangat sikit if not mcm malas ajer nak ambik tahu psl my wedding....Ok 2morro akan hangout with my friend Zihan and at the same time usha2 brg kat jln Tar and Jakel and hari ahad akan beli brg with my beloved bf... hahahaha. dgn dia baru boleh pau sikit duit dgn dia....

Alright lah mari aku katamkan selama 2 bulan yg berlaku.. hehehe mcm org nak tahu but aku still nak tulis boleh jadi kenangan if takat dlm diari nie x leh nak letak pic.... hehehe.. awal bulan 3 my office buat family day kat Janda baik utk our department sajer nak release tensio.... best sgt2...

malam ada game and tukar2 hadiah.

menari poco2 waduh kelam kabut semua follow Dato Azlina kat depan.

Akhir bulan March ada majlis perpisahan utk Ina bertukar kejer tempat lain... sayang she yg paling rapat in office but we still we contact kat luar kan Ina.. Miss u so much..

with our bos and staff DAS publshing.

After fair well part terus rush pegi B2B Wedding Blogger Gathering bertempat di The Zone, KL. Nasib baik my bf datang jemput and meet my friend Puan Zihan and her husband Am.. X sangka meriah gak event nieee... dapat berkenalan dgn blogger2 yg lain. Selama nie aku just baca blog org ajer... nasib baiklah my bf sporting nak joint sekali.. Suka yerr dapat meet anil, amy diah,Qistin, Ann, Fathiyah and ramai lagi.. ramai betul b2b yg dtg and x kurang yer ex-bride yg jual stuff wedding.. Suka sgt.. rambang mata di buatyerr.. Hope akan ada lagi akan Datang...congrats to organiser.... good job. :)


On April hangout with my best buddy cik iza kat Bora ombak and classmate masa sek rendah, Arwani, Merul and Lai .. lama betul x lepak mlm dgn member2.. Biasalah tuee macam gosip masa sek until now.. Actually last minit ajak lepak so ajak yg bujang...coz ramai yg dah kawin.. maybe lepas nie projek gathering utk sek rend and sek men plak... will c.
 
Geng bujang

On 3 April celebrate befday Miss iza kat Olttown ampang, inipun kebetulan my ex housmate izzah kat cyberjaya ajak lepak and member yg pergi Sipadan dulu.. alang2 tuee celebrate befday my friend Cik iza niee.. tersenyum sipu dia lagi... suka tgk dia happy.. even x dapat celebrate with her family kami kawan 2 masih ada lagi.. happy Belated birthday dear.. dah tua dah jgn nangis and moga pertemukan jodoh cepat2

befday girl - Iza

7 comments:

  1. Cantiknya set bilik tu Eila! Murah pulak tuuu. Beliiiiiiiiiiiii cepat.

    ReplyDelete
  2. hohoho..babe...u letak gamba ai yg hideous...hahahaha..

    newayyy, thnx sooo muchhhhh... you are my bestiess....luv u forever

    ReplyDelete
  3. haha u pun dah excited kan... Apatah i lagi.. X sabar sgt2.. Bila dah beli i will call u cepat2..

    ReplyDelete
  4. iza: gambar u yg comel.... ur welcome dear and aku sayang kamu...

    ReplyDelete
  5. HAHA. cepat cepat beli. ai beli katil kat seksyen 7 shah alam. dekat furniture mall pasal haritu dia ngah sale. beza dalam rm500. sebab seksyen 7 tu dia pakai tilam mahai sket. but famista memang murah. serious murah for 4 poster . ada katalog lagi. macam2 ada. huhu. rasa cam nak beli lagi katil.

    ok panjang plak komen bai.

    ReplyDelete
  6. tq dear nahwal...wah rajin u survey tempat lain.. OK2 nanti i beli nak upload pic kat blog i niee... hehehehe nak citer panjang pun x apa...

    ReplyDelete
  7. HAHA. takla, ai haritu jalan2 pastu terjumpe kedai kat seksyen 7 tue. ikotkan rasanya dia jual murah lagi dari famista. sebab dia kasi tilam RM1800 punyer. means katil tu dalam 5200 je. set . dekat famista dia kasi katil 6500 with tilam. but tilam dia tak sampai 1k, so kira seksyen 7 lagi murah la kan?

    HAHA jangan tertipu. tapi memang murah kat famista kalau katil2 lain. nawal bandingkan katil nawal je :)

    ReplyDelete