Thursday, September 16, 2010

Hapy yer raya

Hai geng..  

Macam mana raya korang thn nie.??? raya thn ni rasa best sgt2... My dad memang suka decide last minute..sehari before raya, baru dia ckp nak raya kat kg x?? And hr tue jugak my my mam terjatuh terseliuh longkang depan rumah, tapi kata bengkak sikit ajer, So mlm tue we all gerak lepas isyak 10.30 mlm gerak 2 buah keter... Alhamdulillah jln x jem lansung masa otw balik kelate tue... Sampai dekat 4:30pg. Org yg paling excited ialah atok akulah sebab dah lama x tgk cucu dia beraya kat kg... First day rayee pg tue beraya kedua rumah atok sebelah ayah dan mama and by tgh tue atok my mam dah bising katayer kaki mama bengkak makin teruk.. so ayah pun mcm x sedap hati bawak Mama pegi Hospital Perdana...alik-alik kena simen kaki, my mam patah ada 4 tulang retak kat kaki.. then x sempat lah nak beraya kemana-mana lepas tue.... Tapi we all adik-beradik sempat lah merayap ke pantai PCB dgn baju raya... Hehe biasalah org bandar dah lama x jumpa pantai... posing sakan aksi melompat sana sini... BUT what ever pun aku HAPY SGT2... Dapat beraye dgn atok nenek , saudara mara, and dapat hadiah kawin awal dr nenek i suka yer.... and this is first time blk kelate drive for 6hour, apa lagi ligat potong sana sini...pegi my sis Sue drive and balik KL aku plak..  lepas nie boleh lah drive balik kelate... hehehe

4 adik beradik

Moga mama yer kaki become better before my wedding, doakan pulih sepenuhyer.  Aminn...   

OKLÀh KÓRÀÑG SÈLÀMÀT BÈRHÀRÎ RÀYÀ SÈBÛLÀÑ YER. BABAI

5 comments:

  1. raya dekat kg memang lebih meriah dr biasa! :D

    hope ur mom cepat sembuh ok. doa banyak2

    ReplyDelete
  2. Semoga mak awak cepat sembuh =) Selamat hari raya !!

    ReplyDelete
  3. Mysarah: tq sarah...yup raya kat kg memang best sgt2...

    Nora: tenkiu dear... Selamat hari raya.

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya....
    ciannye mama awak....
    mama kite pun pernah patah tulang kaki..sebb terjatuh tangga,,,masuk besi lagi tau.....

    tak pe...ckp ngan mama awk...bnyk2 berehat....jangan makan buah2 yang masam macam anggur..paling tk boleh....nnti effec kaki 2...

    bye..

    ReplyDelete
  5. izwa: tq my dear... skrg nie eila lah yg menjaga mama eila kat umah... nasib baik skrg x keje....so memang banyak masa habis kan kat rumah... mcm practise jadi wife org ah...

    ReplyDelete