Wednesday, April 6, 2011

Bff gathering

Salam...

huhuhu mesti ramai yg dah update the blog psl last gathering.. gathering yg berlansung sabtu lepas dekat bukit cerakah...waduh aku nie memang x familier kat shah alam sgt... dah lah kena kejer hr sabtu tuee so berkejar2 sampai tersesat lah plak... nasib baik majlis belum bermula lagi... huhuhu. 

aku rasa aku yg palimg lambat plak nak update sebab tak bawak kamera time tue... so tunggu ajelah pic dr org lain.... nasib baik ada OP yg sgt sporting yg sudi shot our gathering x bukan sapa lagi Ahmad fairuz.. sapa2 yg masih mencari OP wedding bolehlah hello kat abg fairuz nie.

Event tak ramai tapi yg datang semua sporting ad ada yg masih malu2 lagi... tapi aku x sempat nak borak pnjg sempat bork dgn kina and atie ajerr and time tue plak  i bawak my hubby... kata my hubby "kena paksa ikut" so kenalah ambik hati dia kuang2 tapi lepas habis majlis i plak kena ikut dia plak pie main futsal.. So kena give and take lah yerr... kemana pegi mesti kena lah bersama2 betul tak??

OKlah here the picture enjoy. Pic kredit to op Ahmad fairuz 



Doorgift pic pic kredit Lynda
The Team pic kredit Lynda

Akhir sekali tq to all and especially to ajk, semua yer best.
weeee oklah adios amigos..


1 comment: