Tuesday, April 19, 2011

yeahh happy yerr

Salam..

Olla.. Blog nie makin sunyi sebab now rutin harian ku semakin bz.. skrg nie pun tgh temankan hubby p main badminton so nyempat lah aku update guna my bb nie.. kalau x balik keje..mkn lepak jap terus tido..penat sgt2

Alhamdulillah akhiryeR aku dah start keje early April,working as GD kat compony production.. Agak lama gak lah aku menganggur just buat freelance kat rumah.. 1st week dah ada job yg kena submit sampaikan x sempat nak kabarkan kat close friends.. 2nd week dah kena stay back sampai mlm... huhuhu inilah lumrah keje as gd nie.. If not jadi suri rumah sepenuh masa.. Tapi I'm glad dah habis puas melepak kat rumah n habiskan masa with my hubby n family.. Now my turn help hubby sekali  kumpul duit banyak2 utk masa depan...

Cabaran aku skrg nak bgn pg bersiap pegi keje redah jem kat mrr2.. huhu susah betul.. liat sgt.. dulu bgn siapkan pakain hubby then tido balik dekat 10 pg baru bgn... heaven yerr leh tido lama... now sekali bersiap dgn hubby sekali tapi  selalu suruh dia p mandi dulu hehe... Jgn tiru perangai aku yerr.. Now tgh slowly nak ubah timing yg baru plak.. Waduh cik eila... Opsss bukan puan eila. Haii aku nie mcm budak2 lagi tgh belajar hidup berkeluarga nie.

Lepas nie kena rancang dapat baby and cari rumah plak.. Weiii banyak plan lepas nie... hehe wish me luck...nite


3 comments:

  1. Sama la..
    Tak de msa sangat nak blogging skang..Hurmmmm~

    ReplyDelete
  2. Mala: Dear lama x baca blog u.. Tup2 pic baby.. Cute sgt baby u..mesti makin bz kan.. Take care dear

    ReplyDelete
  3. hye eila...gudluck...
    hehe..lame dah tak singgah sini

    ReplyDelete