Tuesday, April 26, 2011

Candy bar?? Power bar

olla....


Hari tue just tunjuk picture ajer  now i just nak share sikit psl Power bar nie.. actually benda nie bukan boleh mkn sebarangan tau.... setelah di bg tahu semula by my sister Sue..

This food sesuai khas yg main sport - workout or running sebab dia bg energy kat kita and at the same time akan bg otot2 kat badan kita... hahaha so jgnlah memandai yerr mkn without x buat exercise apa2...

Oklah x mau citer pnjng nie link http://www.powerbar.com.

Packaging warna merah yg i mkn - Chocolate Peanut Butter Crisp




PowerBar Triple Threat Energy bar tastes like a candy bar, but is a great choice for use before or during moderate-intensity exercise and sports, like skating and snowboarding. The nuts, oat bran and 10–11g protein deliver nutritious, long lasting energy and muscle-building power. 


Fueling up right can make a big impact on how you feel and perform no matter what you’re tackling. Eat 1 bar 30–60 minutes before exercise, and for activities lasting over 1 hour, eat 1 bar per hour. Triple Threat Energy bar is the edge on great taste, energy, and nutrition!


PowerBar Triple Threat Energy bar — key features:
  • 10–11g protein
  • 12% daily value of fiber
  • Key vitamins and minerals
  • No preservatives or artificial flavors

Kat mana nak beli? ok nama kedai dia GNC and actually dia banyak outlet tapi ramai yg x perasan. last time i beli dekat the curve and ada sekali i perasan dekat JJ Au3 berdepan dgn watson. kalau nak lebih details boleh tanya staff yg bekerja kat situ.. 


if anyone leh suggest candy food yg lain leh lah share kat i yerr... alright nak sambung keje balik.. tata




5 comments:

  1. owh camtu.. kalau nak makan suke2 bleh amik candy bar yang lain. dulu ada jenama uncle toby's. sedap sangat nut combo, skrang not available in msia anymore. btw, exchange link ya!

    ReplyDelete
  2. tiap kamis kina ada lawan badminton..harus beli ni..nmpk cm best je..hehe

    ReplyDelete
  3. hidayah: hi dear salam perkenalan... tq link in my blog...

    K.I.N.A: boleh lah cuba dear... tapi boleh tahan gak lah price dia dlm rm 10.++

    ReplyDelete
  4. uiks, mahal juga yea! kenyang kot benda bila makan. boleh reserve utk puasa nant ni..

    ReplyDelete