Saturday, October 31, 2009

Holiday

Salam

Hi i now kat Pulau Sipadan, Sabah... bercuti 4 day 3 nite.. Hari nie baru hr ke 2.. Fuhh sgt2 best...sapa yg giler snorkeling and Scuba memang sesuai turun sini.. x menyesal pegi sini...Kebetulan one of my friend tgh gatal tgk2 website Mas.. then on that time, murah plak tiket ke sabah, apa lagi dia terus tanya sapa2 yg nak pegi ke Pulau sipadan...tanya antara member2 and my housemate ajak i and tanya..on d spot i say yes... happt sgt2 dapat jugak pegi vocation dgn hasil duit sendiri.. biasalah baru kejer x sampai setahun... Place yg i stay pun kita oklah utk org yg under budget if nak yg lebih best and selesa ada tapi harga pun memang cantik utk pegi honeymoon berdua kira oklah.. maybe one day nak ajak my hubby pegi sini mesti dia suka giler ..org pandai swim and memancing mesti lagi puas hati.

Thanx God cuaca sgtlah baik...but i hear from my sis, KL hujan lebat sgt2.. tapi sini memang cuaca elok ajerr.. this is a few pic from my friend.. enjoy the picture.. caw nak tido.

bermandi manda di pulau kepalai.
lepak di tepi pantai

Our accommodation dekat Pulau Mabul. Hear the link www.scubajeffsipadan.com sapa2 yg interested nak stay kat kat sana and under budget.

4 comments:

  1. best nye dpt g sipadan(◕‿◕✿)
    ble lar nk merasa pegi sane..
    huhu o(╥﹏╥)o

    ReplyDelete
  2. Serious memang best... Eila plan nak buat utk2 memeber2 and budak xypm if ramai yg nak joint.. wanna joint

    ReplyDelete
  3. nak2!! :) ala, kalau dalam 10 org pegi pun dah enjoy gler~~

    ReplyDelete
  4. alright intan,i and zihan will try organize that place... hope u can joint too.

    ReplyDelete