Wednesday, December 2, 2009

Presure...

Salam

Wah tak lama lagi bakal masuk tahun baru... Dlm kiraan my wedding lagi 6 month 2 week... but why yer.. disaat2 nak kahwin nie ada ajer yang x kena... hampir every week me and my bf akan fight.. even benda kecik boleh jadi besar... Kadang2 dah feed up ashik gaduh.. but i luv him so much. x leh nak putus mcm budak2 lagi.. i need to be serious. 5hb nie My Anv 6 years with him, lama dah usha t'shirt MU from oversea....finally dapat jugak pesan from my friend .. memang fav team dialah... i was plan nak dinner with him tapi masih mencari lagi place yg sesuai .... maybe any bloggers leh suggest tempat yg romantik for us... huhuhu..

Bulan nie memang akan guna duit yg banyak coz rancangan nak beli hantaran sempena Sale nie and at the same time ramai gak member yg nak kawin so kena lah beli hadiah sekali... So memang kena budget betul2 takut terbeli benda yg x patut.. biasalah pompuan pantang tgk sale akan grab brg murah padahal benda tue x ada dlm list shopping... Well apa lagi hadiah yg sesuai yerr for bakal pengantin.... Sekali lagi i need suggestion from u girls... murah+practical for pengantin.. coz dlm kiraan dlm 7 pengantin yg nak beli niee.. apa lagi hadiah kawin yg sesuai selain set pinggan magkuk and brg dapur.... ahhhhhh i need help?????


8 comments:

  1. Eila, saya pernah bawa bfie saya makan kat Ole-Ole Bali, di Sunway Pyramid. Indonesian food. sedap sangat. Tapi saya rasa, kamu kena sesuaikan dgn makanan apa yg dia nak, mana tau dia lebih sukakan western :)

    ReplyDelete
  2. Xora: thanx dear... my bf dia jenis x kisah..i will add in my list... teringin gak nak merasa mkn indonesia..biasa mkn mee bakso ajeee..hehehe. TQ so much

    ReplyDelete
  3. hi eila salam perkenalan...
    jes nk sahre info..awk dh nk kawen kan...dh ade set premium beautiful and bio aura tak???
    for me,org yg nk kawen and belum kahwen..perlu ade sebb bagus untuk kesihatan dalaman wanita :)

    ReplyDelete
  4. iela..y not try kat Bali Restaurant - Bumbu Bali..sgt sedap..x pn yg dekat ampang,bora ombak,nice place

    ReplyDelete
  5. elya: Hi elya thanx for suggestion.. menarik gak tuee

    Yuzie: babe tq.. nak pegilah nanti

    ReplyDelete
  6. erm.. untuk hadiah perkahwinan , i suggest to buy a clock...., coz masa 2 emas, jarang sgt org nk bg jam, lg pown jam nie very practical, leh guna bila2 masa2, klu bg jam dinding lg bagus, biasa la newly wed n bila nk duk umah baru, jam xder...so baik bg jam..hehehehhe, that my opinion, for a romantic restaurant, ader kat area MRR2 menghala ke Kuatan, sebelah stesen SHELL, ok la, but western food.......

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan....

    erm, for hadiah kahwin, I suggest u to buy a clock coz masa 2 emas, n very pratical, biasa la newly wed n bila pindah umah baru, jam xder.......

    ReplyDelete
  8. Hi...miss my note: thanx for suggestion.. boleh lah i beli jam dinding utk my friend nak masuk umah baru and restoren yg u ckp tue restoren kunang-kunang kan... dah pernah try last year.. Oklah food dia..

    ReplyDelete