Wednesday, January 20, 2010

Baby shower & Hangout day

Salam all :)

last Saturday, my best buddy Intan buat baby shower kat umah dia... but mlm jumaat tue dtg studio dia tolong sikit2 utk door gift for tetamu.. lama gak x lepak kat studio, dia since i dah kejer nie... agak susah sikit nak turun KJ. Dah lama x turun banyak dah berubah kat studio, now her husband, Pitt bukak firm sendiri and office dia kat studi itu sekali.. wah mantap.. All the best pitt.. bagus betul husband and wife nie ada komitmen buat bussiness sendiri... Me???? well nak kumpul pengalaman sikit and maybe satu hari ada bussiness sendiri... So anybody perlukan lawyer boleh lah cari Pitt.. hehehe promote sikit.
.Goodies bag
( small note nook+ Candie+lip balm +cookies made by my bf)
Last game yg paling best gelak giler2
cake yg sgt comel
OK continue back.. majlis baby shower start around kul 11.30 am.. but i dtg awal sikit with my sisters tolong deko2 apa2 yg patut kat umah intan.. just tinggal nak pasangkan belon ajer and masukkan cookies dlm paper bag...Tema biru kuning.. Nice gak mula tue rasa pelik but bila dah siap the outcome nampak menarik gak kesemuayerr.. overall sgt best..

On sunday.. hangout with my mom pergi Kelana jaya and singgah jap kat ssf kat bandar sri damansara.. sajer usha ribbon.. ada mcm2 jenis ribbon .. mata pun dah kelabu nak beli yg mana... beli a few ribbon. .. ptg tue balik relax jap and mlm hangout with my bf mkn kat "Look out point" ulu langat... sgt best kalau nak dating2 sambil lihat pemadangn bandar KL di waktu mlm... then sajer singgah ke Galaxy ampang terus pegi urut kaki coz lately nie bangun pagi mesti kejang kaki... so sajer nak try. Best gak 1 jam RM 30. amoi tukang urut ckp aku ada problem back and peranakan.. fuhh suspens gak.. tapi dia ckp boleh lagi baik selagi x kawin.. hehehe. Balik basuh muka and gigi terus tido..



2 comments:

  1. hehehe... x sangka ada org tunggu my next post.... seriously buat masa all about wedding terpaksa di hold sekejap... tunggu yer....

    ReplyDelete