Tuesday, January 19, 2010

ohhh allergy

Olla

Hi all... Dulu aku memang allergy pada seafood tapi bantai gak makan and now allergy pada ayam and telur plak... Ahhh matilah susah giler nak mkn skrg.. even cake or muffin pun x boleh nak mkn.. habis naik gatal especially kat tgn and kaki.. Everynite akan naik merah pada lengan and gatal.. waduh kena mkn ubat everyday... Help ME!!!!!!! x suka nak mkn ubat.. last weekend trylah usha hospital ampang but hanya weekday ajer doktor ada.. jawapyerr kena ambik cuti sehari..

Effect makan ayam huhuhu

Adalah one day temankan my sis pie umah member and ajak my bf sekali pie Hulu langat and kebetulan citer pasal allergy tiba2 bukak citer adik member pun ada problem with me but only allergy seafood and citer pernah check kat hospital ampang and doktor akan cucuk dekat 12 jarum kat lengan, nak tgk kita allergy apa... wah takutyerr... Mlm tue gak member adik introduce one restoren dekat dgn area rumah dia... mula tue agak scary nak pegi sana coz dah mlm and agak pedalaman sikit.. then bila sampai sana sgt agak terkejut gaklah rupayer ramai gak org lepak sana. suasana agak romantik dgn bunyi air sungai and angin sempoi2. Nama place tue "Restoren Agrorek hulu langat" .. ada challet lagi tue and kebetulan ada org buat seminar kat situ... so x der lah rasa risau sgt nak mkn kat situ....
Makan di atas sungai

Time siang taken from internet

No comments:

Post a Comment