Thursday, January 28, 2010

Today i cuti

Salam...

Morning ^~^.... yeahh today i cuti..... ehh bukan suka suki nak cuti niee.... hr nie pie dentist and check darah for allergic.. hampir 2 minggu sakit gigi.. sebenar yer takut nak p dentist tapi dah sakit sgt sampai deman 3 4 hari, nak x nak terpaksa gak lah pegi sebab x tahan sakit and nak makan pun susah.... alang2 dah cuti so aku hr nie gak pie check my darah.. apa yg allergic??? susah oooo kalau kahwin nanti then pregnant, takut allergic mcm2 plak...ok lah nak bersiap dulu.. akan ku update balik mlm nanti... caw

p/s : Gilrss sapa2 yg follower my blog or link me let me know yaaa..... tq yaaa.. eila akan follow balik... tinggalkan ur link yerrr kat comment..takut termiss

2 comments:

  1. ochabutik nya link ade tak heheh...http://ochabutik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam

    Get a chance to win 4Gb Kingston Data Traveler or 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Please visit:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    ReplyDelete