Monday, May 17, 2010

Lampu tido+berpindah

Salam and morning u all...


Hr nie happy sgt.. akhiryer kami sekeluarga dah berpindah ke rumah baru.. huhuhuhu.. akhiryerr ada jugak bilik ku sendiri, dulu share dgn 2 sister..biasalah duk appartement lebih sedekad gaklah.. sejak ayah jual umah dekat ampang jaya.. kononyer nak rasa rumah atas langit... but since aik beradik dah besar nieee nt erasa pack pulak...And last nite rezeki my best buddy Intan and her husband Pitt singgah kerumah itupun kebetulan ada hal kat wangsa maju.... Tq dear for coming...  Lepas nie sibuk nak menghias rumah plak... and hr sabtu lepas after kejer sempak gak aku mengusha lampu utk bilik tidoku kat area Selayang.. Dekat 5 kedai gak aku pusing yg 1st kedai yg aku pie tue yg dapat murah.. Kedai lain mahal 2 kali ganda..... kononlah nak survey jer alik2 beli 2 terus.. lampu tinggi nie aku dapat dlm rm 89.90.. kedai lain aku dapat dlm rm 150.. yeahh save budget.. 
Mlm tadi ... huhuhuhu sebenaryer x leh nak lelap sgt even dah penat giler mengangkut brg... hr niee terpaksa ponteng kejer..sakit belakang mengangkut for 2 day.  Alrightlah nak sambung kemas brg dlm kotak plak... 

Moga rumah baru nie beri kebahagian kami sekeluarga..

2 comments:

  1. yeayyy!!! nanti nak datang melawat okehhh...

    ReplyDelete
  2. Sue...sila2 lah... tapi x complete kemas lagi umah.. masih bersepah :(

    ReplyDelete