Monday, May 10, 2010

Spa with my mom

Salam all....

This weak.. abit buzy sikit.. dgn stress dgn kejer and peneng kepala dgn my ketua depatment Mr. X yg sentiasa nak kerek sentiasa.... Eeeee tension betul...dah lah kejer 6hr seminggu even hr sabtu kejer pun mesti nak serious.. Mr. X niee x leh tgk anak buah dia senang sikit nak borak dgn org sebelah pun dah x boleh buat muka jeling2... makin tambah stress dibuatyerr... aku sebenaryer syg nak berhenti sebab member semua best and kejer pun dekat dgn rumah.. tapi aku dah x boleh nak hadap si Mr X nieee.. Imagine lah dah besar mcm nie we all di trick mcm budak sek... siap ada jadual waktu tuee isnin until sabtu.. habis kejer kena hantar report... ahhhh nie bukak style kejer team graphic dahhhh.. serious samapaikan aku dah x boleh nak hadap muka dia..dgr suara dia lagi rasa bingit... tension nak cari kejer baru... 

After kejer, last minutes decision, call my sis sue set the appointment dekat Dewi Day Spa near by wangsa walk, wangsa maju. Then terus teringat why not sempena  hari ibu bg suprise to my mom....  kebetulan my mom jemput i dr keje hr sabtu tue... then masuk keter kata i nak singgah kat satu tempat.. then mulayer dia x perasan apa2.. bila masuk kat Spa pun dia x perasan apa lagi.. kata nak ambik brg.. Sebenaryer Spa nie milik my friend yer kakak emma.. then suddenly i ckp nak massage and+++ She was suprise and tersenyum simpul...

oklah x nak citer pnjng.. this a few picture cilok kat fb lagi.. x sempat nak tangkap pic .. Serious lepas kena massage and so on bdn rasa lega sgt...sapa2 masih mencari mari jenguk this blog http://www.dewidayspa.blogspot.com

ini room me and my mom.

Next time nak cuba benda lain plak.. ok till then Selamat mlm..

Happy mother day...and i luv u so much mama

6 comments:

  1. Eila, thanks post tentang spa ni! memang mencari2 spa ni, saje buat tambah alternatif. thanks ya!

    ReplyDelete
  2. hi eila
    sori ye.kertas hr tuh hlg. akhirnya dpt jugak jejak kamu =)

    ReplyDelete
  3. hi fathiyah....

    wahh jumpa jugak yer my blog... heheheh its ok.. as long u jumpa i jugak.. tq singgah my blog

    ReplyDelete
  4. nak tanya ok tak spa ni sbb spa ni dekat gan opis. mmg tgh cari spa & nak yg dekat dgn rumah.

    kalau ada urut...urutan tu ok tak ke rasa biasa je?

    haidahhaiber@gmail.com

    ReplyDelete
  5. hi Anonymous: for me urutan dia biasa2 jerr... lagi best urut cara traditional dgn makcik2 lagi sedap...

    ReplyDelete