Wednesday, December 8, 2010

little baby girl


hai...

oklah nie picture yg ku janjikan, pic my cousin baby... nama masih belum ada lagi... masih dlm pertimbangan.. biasalah bila nak letak nama nieee banyak sgt nama dr nenek dan atok mereka..saudara mara yg lain.. hehehe my turn nanti dah ada senarai nama baby...nampak sangat x sabar, suka kumpul nama yg best sejak sek menegah lagi..bila meet someone nama yg  best i will right down on my diari.... tapi kena bincng dgn en suami gak kan bila sampai masayer  :)



my cousin intan

6 comments:

  1. COMENYOOOOOOOOO. Kening dia kemain lagi. Heee. Eila I doakan you dapat baby cepat tau. Mwahs!

    ReplyDelete
  2. comel!
    td yani dh tgk kat fb eila...hihih

    ReplyDelete
  3. wah comelnye baby..im tasha...bila pregnant nih pon asik tingin tengok pic baby jek hihihi...even terasa tekak sudah loya2..hahaha care to follow me at my blog at http://sharemyloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. To all: baby yg sgt comel buat aku x sabar nak menimang cahaya mata thn depan>> doakan kan ku jua...

    ReplyDelete