Tuesday, December 7, 2010

Tahun baru yg lebih bermakna

Salam

Alhamdulillah dah genap 44hari aku menjadi isteri kepada En. Zainal.. but aku masih terasa asing lagi bila ada member2 panggil ku Puan eila.. x apa i will take time.... Sempena tahun baru Maal Hijrah niee memang lebuh bermakna dr tahun2 lepas.... insyakallah aku berharap aku akan menjadi isteri yg solehah dan memberi anak2 yang comel... Tiba2 rasa tak sabar plak nak jadi mommy...

Last 2 day my close cousin intan dah selamat bersalin baby girl secara normal  congratulation my dear... memang sgt2 comel seiras macam muka mummy.. gambar tunggu yee...... moga berjaga menempuh alam ibu bapa pula yer... yg paling kelakar tuee masa aku sampai kat hospital tue suami puan intan dia jadi blurr sampaikan kunci keter pun x jumpa.... hai kesian i tgk org x cukup tido. he dapat merasa masuk sekali n lihat my cousin bersalin.... baru tahu bertapa susah yer ibu bersalin.  After tue terus he call his mother mintak maaf banyak2... itu baru betul bawak suami sekali tgk kita bersalin.  baru husband lebih appreciate kita... bestyerr.. rasayer itu bergantung pada hospital mana kita bersalin.

Sempena tahun baru yg bermakna niee mudah-mudahan dimurahkan rezeki selalu dan menjadi isteri yg solehah.. Aminn....

hahaha layout pun yg baru jugak teringin nak rasa yg lain plak.... lepas nie post akan berbeza jugak..

5 comments:

  1. Eila!!! Intan dah delivered yaa?

    nanti upload pict yaa...tak sabar nak tengok..

    btw, selamat tahun baru 1432H untuk eila jg...semoga kita berubah kearah yang lebih baik. InsyaALLAH.

    ReplyDelete
  2. amboiii...cepat neye tukaa layout :p

    ReplyDelete
  3. ai puan eila, 44hari tue..mcm tempoh berpantang plak yea..mesti bestkan dah berkeluarga sendiri nie..huhuhu..
    intan dah selamat ek...wawawa...tak sabar nk tgk pic bb gurl tue...hihihi...

    ReplyDelete
  4. yani: yupp intan delivery kul 7.30 mlm hr ahah. ok eila dah uplaod picture yerr...

    mrs_farest: Tq dear... u too

    elyaelmo: hahahah biasalah nak cari mood lain

    cik_pueteri: hahaha itulah.. alhamdulillah memang seronok sgt berdua nie rasa dah x sabar nak bertiga pula...

    ReplyDelete