Friday, December 17, 2010

Review DIY Hantaran

olla...

Sejak kawin nie memang dah lama x buka blog or fb.... but alhamdulillah now dah beli hp bb niee bolehlah sentiasa online... hahhaha oklah my wedding lepas mostly semua DIY dr awal samapi habis.. my hantaran done by friend Tiah and my sis sue friend Ida n lyn. kononyer i nak buat mlm before wedding tuee... then mlm tuee ramai yg nak tolong n suruh i rehat.... oklah here the picture hantaran kedua belah pihak ... simple sgt just 2 bls 2. just hantaran cincin, wang hantaran dr suami . and from me cincin & jam.  aku guna alas bantal beli kat romantika RM 5 satu.. Kebetulan murah then grap banyak terus. Just tambah beNda kat tepi. Satu phak guna fresh flower n lagi satu pihak gaya rumput n akar kayu and tambah sikit kristal. .layan ajer yer picture

Lyn

 ida
Tiah
Hantaran

10 comments:

  1. eilaa....katne beli orkid tuu????

    ReplyDelete
  2. hai dear selamat pengantin baru...biasalah baru kahwin kan banyak perkara yang perlu dibuat..same like me..sy pun nak on balik blog hehehe..nice meet u...

    ReplyDelete
  3. Elya: i beli orkid kat florastika kat bangsar tuee.

    Fia: tq yaaa... selamat pengantin baru buat u dear...

    ReplyDelete
  4. yunk klu u tak kesah boleh tak share dengan iqa, ats bantal tu u gune bekas ape ekh?u letak mcm tu je ke?jatuh x

    ReplyDelete
  5. cantiknye bantal dulang...creative....=)

    ReplyDelete
  6. Iqa: hai iqa atas bantal tue I letak pinggan 4 segi and lagi satu I letak polisterin ajerr.

    Nur hazira: tenkiu dear

    ReplyDelete
  7. Nurul atiqah: tak jatuh dear sebab keliling polisterin tue dicucuk jarum dekat bantal tue

    ReplyDelete
  8. hi kak..

    pinggan tu lak..

    cmner nk bg dia xjatuh pas letak atas bantal?
    bantal tu kan licin kan?

    -aina

    ReplyDelete
  9. hai aina...

    actually bantal tue akak jahit sikit tgh2 bantal tue supaya dia kendur ke dlm... jadi bila letak pinggan dia terus terletak atas bantal.

    ReplyDelete