Saturday, March 19, 2011

Baju weddingku....

Hai u all

Lama betul aku tunggu nak preview pic baju wed...nak dekat 5 bln dah sampai ada jugak yg tertanya2.. actually ada problem sikit disebalik pic wed ku..tapi x apalah benda dah lepas....what ever aku tetap akan preview baju wedding masa kat kl yg warna purple and yg lain masa majlis kat indonesia...even dah basi bg korang tapi istimewa bg ku each one...ada perasaan lain bila pakai setiap baju.

Baju purple nie aku sewa kat roland hashim jumpa masa kat expo wedding kat mid valley. serious i jatuh cinta kat semua baju dia, but coz my but a bit besar lah yer so kenalah buat baju baru n disebabkan dlm promosi expo kan cuba teka berapa i dapat utk custamade yg baru utk sepasang???
.
RM 8++.00

For me masihlah murah under my budget. baju+ veil nie sgt heavy dgn beading yg ditempah kat seberang... bila nak berjln terpaksa jln slow2. nasib baiklah i memang mintak x nak ada ekor pnjg  sgt kat bawah takut susah nak jln.

Belah sana  i sewa 4 helai baju, pelamin, kompang and penyanyi 3 org dekat sana diorang panggil "okestra". total dlm RM 1500 sepanjang masa nyanyi lagu indonesia...apa lagi dandutlah. Kenangan pakai baju jawa paling i rasa seksa bila kena pakai rambut palsu kat belakang... berat giler ditambah dgn aksesori kat kepala...waduh bikin kepala saya pusing. setiap baju mesti akan ditouch up make up yer. hebat betul mak andam sana cepat betut dia makeup... sampaikan muka pun dah jadi cewek sana dah. Baju gaun ajer aku tak upload sebab a bit sexylah sikit...

rasa mcm nak kawen lagi jerr...paling suka part baju wedding coz dapat pakai baju n make up lawa-lawa mcm princess seronok sgt2. but nasib baiklah pic semua aku puas hati... siap aku berangan lagi nanti i teringin nak handle my kids wedding...maybe thn 2030 apa plak trend yerr.... hurmmm mesti lagi glamour... 

oklah here the pic
..
.
.





4 comments:

  1. Bestnya Eila. Purple of course I suka, tapi yang nampak muka you naik berseri yang warna biru tu. And baju merah tu, lain gila, macam cewek Indonesia dong! I suka kain dia batik2 tu

    ReplyDelete
  2. nice one.....beading yg warna turquoise tu almost like mine ..heheheh

    ReplyDelete
  3. Eila.. yani pun suka color tue masa kat KL tue. Merasa juga eila pakai baju Orang Jawa kat sana kan. Sure meriah kenduri depa kan?

    ReplyDelete
  4. hye eila...! lame da tak jenguk blog eila nih....=)
    cantek purple tu, sangattt suka..

    ReplyDelete