Wednesday, March 2, 2011

Suspenyerr...

Salam..

Ahhhh aku x boleh tido... Dah berakhir bulan feb... Now dah bln march.. I  dah start cuak..ohh dear my schedule suddenly eveymonth stop pLak since bln lepas...perut plak ashik kembung ajer.. Sejak 2 week nie eveytime lps mkn perut mesti rasa senak yg amat n keras semcm..tapi symptom2 lain x der.. Mulayer mcm buat x kisah coz I check urine test tue 2kali still-ve then pikir maybe pertukaran hormon kot but my hubby yg risau so we all pegi jumpa doktor..the doktor say sometimes ada certain people x kan nampak by urine test so kena scan...but i kena tunggu pertengahan this month check balik if no red flag then will be scan.. sebab if buat now baby maybe still kecik lag takut x nampak lagi...  ..tgh suspen yg amat..oh dear penantian satu penyeksaan..kena banyak berdoa...Hope everything will be ok. Fuhhhh

5 comments:

  1. eila, kalau ada rezeki mesti ada...bestnya kalau eila preggy....ramai blogger yg pregy tahun ni kan....=)

    ReplyDelete
  2. warghh sgt2 suspen.. u dah mkn acid folic x?

    ReplyDelete
  3. Chenta: yeahh tq dear.

    Ff:mudah-mudahan..aminnn

    Farhanna: yup dah start ambik since jumpa doktor hr tue.

    ReplyDelete
  4. eila, evrything will be fine insyallah.smoga dpt happy news!;)

    ReplyDelete