Monday, March 7, 2011

jalan2 cari mkn

Hai all

Kali nie nak kongsilah sikit tempat kedai mkn yg aku rasa best.. n last week aku hangout with my best buddy bieb n angkut sekali my sis fatimah jenis kaki mkn jugak...

So we all meet kat OU kat new wings memang plan nak pegi mkn kat seoul garden selalu sgt my sis sue suggest pegi sana tapi tak berkesempatan nak pegi belah sana coz my hubby kureng sikit pegi ou so time tue my hubby pegi mancibg dgn geng laki dia so time nilah peluang nak hangout dgn member kan..

Kat sini dia alaa steambot n bbq sekali.
Bayar dulu then ambiklah apa sahaja mkn kat situ alaa buffet, ada dessert jugak.
Price boleh tahan lah dlm rm 30++ seorang plus dgn tax.
time tue we all pegi ah hr  ahad kira penuh jugaklah.

Memang puas hatilah mkn..time mkn lansung  x ingat perut nie x leh nak terima mkn banyak2 tapi bila nak berjalan perut waduh senak yg amat..


1 comment:

  1. Yes. I suke mkn kt sini. Suke sangat food die.. Mkn sampai kenyang sampai xlarat nk jlm.. Next time kite hangout lagi k.. :)

    ReplyDelete