Thursday, March 31, 2011

sapa x nak cantek kan...

Moshi-moshi

Hai semua.... huhuhu sambil2 baca blog org and aku terjumpa this blogger http://qasehkuhoney.blogspot.com.
Macam berkenan sgt nak try product VCO soft gel. biasalah sifat pompuan mesti teringin nak kulit cantek dan jaga kesihatan. i order last week and dah dapat this product.. baru cuba 2 hari. will c macam mana dlm sebulan.  Nanti i will update semula...


VIRGIN COCONUT OIL SOFT GEL - 60 KAPSUL
1 KAPSUL makan 2 x Sehari
RM 39.90

KEBAIKAN VCO
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur 

P/s:  sapa yg pernah cuba boleh share with me :)



2 comments:

  1. elya pun tgh cuba..klo ok...leh jual jugak..hahahah

    ReplyDelete
  2. elya: really ada apa2 perubahan tak? dear take care yerr.... tak sabar nak pegi ur wedding...

    ReplyDelete