Thursday, October 22, 2009

Benci Jadi Sayang

Salam..

Today dinner dgn bf... hehehe and tiba2 we all flash back mcm mana we all berjumpa. Actually we meet masa form 5 lagi but different class. On that time aku budak baru lagi..malu2 kucing just kenal dgn classmate ajerr...Lansung x kenal budak2 class lain. Rupayer my bf perhati lama dah aku tapi aku jenis bukan pandang org.. nak dekat2 SPM baru aku perasan akan dia itu pun sebab aku stay back study kat Sek..and one of my friend introduce him..biasalah buat x boo layan ajelah lain class.. Habis SPM tgh2 melepak kat sek..dia sekali lagi muncul depan aku nak berkenalan dgn lebih rapat..tapi biasalah jual mahal. Mana lah pandang budak yg nakal2 nie..Mcm rasa menyampah adalah x pandang sebelah mata.... Aku berjaya sambung Diploma, then suatu hr dia muncul balik masa aku tgh cuti sem. and dia bgtau nak sambung study....lepas tue x jumpa dia. i hapy to hear dia ada niat nak study lagi and now dah berjaya. After finish my dip then aku berjaya sambung degree..then dia muncul kali ke 2... hampir 3 thn we all terputus hubungan and bila jumpa semula aku hanya anggap dia kawan biasa ajer, tapi lama2 kelamaan hati mula berubah dan mula ada perasaan syg..hahaha yg paling lawak aku yg mintak couple dgn dia..bukan dia..hehehe

Itulah lain kali jgn kata benci now aku benar2 sayang kat dia and Insyakallah he will be my husband. Dah hampir 7 thn aku dgn dia..mcm2 halangan antara we all berdua nie, ada pasang surut yerr... we all x nak bertunang dah lama sgt dah so biasalah masing2 tgh sibuk study and baru nak start kerjaya. now bila dah kukuh barulah pikir nak kawin... Doakan utuk kami yeee.. Cepat2lah kawin..

Me & zack at Itudio Studio


2 comments:

  1. amin...semoga hubungan korang kekal hendaknya...

    ReplyDelete
  2. Tq so much sucie..Doakan lah eila kawin cepat2

    ReplyDelete