Tuesday, October 27, 2009

Jgn di tanya

Ahhhhhhh...hampir tiap2 hari orang akan tanya aku selain budak office... member2 kolej or school mate...."eila bila ko nak kawin".... "majlis ko mesti best kan".... "Jgn lupa jemput kami"...."x sabar nak tgk wedding ko eila"....waduh aku jadi kecut perut dibuatyerr...majlis kawin ku sesimple yg mungkin but hope will be perfect.. sapa x nak perfect kan..takut plak nak kawin niee...buat kawan2 ku sekalian...tarikh wedding kami masih belum ditetapkan lagi ..paling lambat bln Jun tahun depan. Kami tgh sibuk dlm preparation... sebenaryerr family tgh sibuk nak pindah umah and renovate apa2 yg patut that why my wedding nie terpaksa di hold kejap... So harap bersabar yeeee.. bila rumah family ku dah settle semua... akan kami cepat2 khabarkan to u guys... kalau boleh nak ajer cepat2 kahwin tapi x boleh lah...kesian kat my family x hilang penat pindah and kemas umah.... Doakan semua berjalan dgn lancar...


2 comments:

  1. betul2..sape tak nak majlis kawin dia perfect. lagi2 kalau dah penat merancang mcm2
    tapi tetap kena ingat, kita ni, rancang je, apa nak nanti kita tak tahu kan
    tapi doa jelah banyak2
    biar apa yang dirangcang, menjadi bagai yg dikehendaki

    *nak penuhkan permintaan org bukan senang

    ReplyDelete
  2. Dayu: yeahhh memang banyak rancangan sebenaryerr..tapi biasalah kita merancang Tuhan yg menentukan yeer.. I hope sgt everything going well..

    ReplyDelete