Monday, October 26, 2009

Luv this movie

Yesterday...pujuk my bf nak tgk wayang citer Papadom... ini pengaruh baca blog Mala and Amy.. thanx girls.. Memang x nyesal lahh pie tgk movie nie.. Serious memang best...aku n bf memang gelak giler2 and at the same time ada part aku rasa mcm nak menangis.... konon lah nak tahan tapi x boleh tahan siut.. Sedih if parents berckp dengan kita sambil menangis.. rasa naik bulu roma kejap... then pandang sebelah my bf dia dia tgh lap air mata....hehe kontrol macho lah konon yer ingat aku x nampak dlm gelap2 tue...cute plak tgk dia sentimental lah katakan... Bravo to Afdlin Shauki.. berjaya buat hati kami berdua tersentuh.... ingat senang ker nak jadi ayah.. i luv this movie so much..

Pic source from Afdlin Shauki blog


2 comments:

  1. hopefully raksasa i x nangis tgk cite ni...tp dalam hati menangis sape tau kn...huuu~ T_T

    ReplyDelete
  2. zihan: Hahaha..hope u guys enjoy this movie.. if dia cry...maksud yeee hati dia masih lembut lagi...

    ReplyDelete