Monday, December 28, 2009

My Skin

Salam...

Hi girls.. Just nak kongsi cerita sikit to u guys.... Dulu my skin memang banyak jerawat now tinggal bekas2 jerawat.. dah try mcm2 produk siap jumpa pakar kulit lagi ... alasan yg ku dgr my horman x balance lagi coz belum kawin...so my jerawat still akan ada before married... ahhh mana boleh mcm tueee.. so bergantung jap mkn pil.. habis gak satu botol tapi aku aku stop ambik ubat coz takut ada site effect after married.. then continue try mcm2 produk...dr yg mahal until yg murah.

Serious memang aku nekad nak cari produk yg hilangkan my parut takut masa majlis kawin x mau lah pakai make up tebal2 semata2 nak cover parut jerawat ku nanti nampak mcm patung plak... lansung x nature. Now yg last produk i try niee memang banyak perubahan.. Dah hampir sebulan lebih i try satu produk niee.. serious sgt berkesan to my skin... thanx to Lyna-friend blogger, produk skincare tmurun sis in law lyna...itupun kebetulan ajer jumpa blogger dia. Actually my skin sgt2 sensitive x boleh nak pakai sebarangan produk..but yg nie memang ada perubahan lah just mengelupas scr halus..

Oklah x nak pnjgn2 citer tgklah pic perubahan my face...

Before

After
Hopely my skin makin halus and glow masa my wedding.. Thanx to lyna... Happy sangat2... if sapa2 nak tahu psl produk niee pergila blog lyna..



7 comments:

  1. ila...ape nama produk tu? lawa kulit =)

    ReplyDelete
  2. Ohh tq dear.. lupa plak nak tulis... Nie blog org yer http://kisahlynna.blogspot.com/2009/12/entry-ditujukan-khas-bg-yg-berminat.html.

    ReplyDelete
  3. aritu pon terbump kt blog tu..n emailed her.rase cam interested tp was2 g.but bile bace ur entry, rase nak lak. da lame ke eila pkai? n u tol2 puas hati?

    ReplyDelete
  4. hi faratul: i dah pakai dekat 2 bln lahhh kirayeee... ok lah for my skin... mulayer was2 gak tapi apa salah yer cuba.. but now my skin memang ada banyak perubahan...

    ReplyDelete
  5. my skin pun ade byk bekas jerawat, nak try gak la. taknak la time wedding kang pakai bedak tebal2 sbb nak cover jerawat kn. huhu. ;p

    ReplyDelete
  6. eila..
    produk tu boleh cerahkan kulit jugak tak eh =)

    ReplyDelete
  7. Elly: hi dear..dah cuba nanti tell me yerr..

    Anggunpesona: putih tue x pastilah tapi dia sekatakan my skin...

    ReplyDelete