Monday, December 7, 2009

lalalala

  • Last weekend on saturday after work, lunch dulu then pie jln TAR usha tudung nikah and pie Sogo.. hunting perfume for hantaran... itupun take time gak.. pusing2 cari cadar jugak tapi x berkenan dihati maybe badan dah penat bau perfume lebih dari 10 gak test bau.... Misi berjaya jugak beli for both...
  • Mlm we all dinner kat Ole-Ole Bali kat Sunway.. hehehe dinner celebrate for Anv 6 year... thanx to Xora suggest tempat nie.... sedap sgt..... sampai we all dah kekenyangan mkn kat situ sampai nak tutup kedai.. sambil mkn plan for our wedding.
  • Hr Ahad plak.. my sis Sue kejutkan pg2 ajak pegi akikah anak buah Bieb... Gerak dr ampang terus pegi Putrajaya.. Sampai pun dlm kul 12 gak.. org dah mkn2.. terus cari tempat duduk... heheheh comel betul anak buah Bieb.. sampai tertido bila nak snap pic dia..
  • Around 1.45 pm gerak ke ampang attend wedding dekat 3 tempat.. nasib baiklah dekat kaw ampang.. x lah jenuh drive jauh2.... pic pinjam dr my friend form fb....menyesal x charge kamera.... sebenaryer entah kemana charger kamera... dah merata tempat maybe dah msuk dlm kotak pindah barang... huhuu.. jawapyerr kena beli charger lain coz next week my sis Sue Konvo plak.... balik umah dekat kul 4 lebih... tukar2 baju... tgk tv then terus terlelap atas sofa.. tersedar2 kul 7.30pm , bunyi hp my bf call ajak kuar dinner.. fuhhh nasib baik uzur.. Mandi2 then terus kuar dinner.. rancang yer nak mkn chicken wing kat Pj tapi dah habis then we all menyusul ke Wiliams kat Pj.. nak mknportian besar mainlah singgah ke Wiliams.. well hr yg sgt full.. balik terus tido...

2 comments:

  1. Sedap kan Ole2 Bali tu :) Environment pun romantik :) glad u like it :)

    ReplyDelete
  2. Xora: thanx dear... My bf suka sgt tempat tue and me too :)

    ReplyDelete