Friday, December 11, 2009

Suka & Duka

Salam..

This week mcm2 berlaku... OKlah citer yg happy dulu lah... i happy sgt dapat gak tgk Teater Natrah...itupun last minit my friend Suhaiza dapat ticket free.. Dapat duduk depan lagi... tgklah puas2 pelakon yerr especially Maya Karim and Remy.. heheheh..

Last nite help my firend Zihan hunting for baju kawin...pergi butik kat Bandar Tasek Selatan.. but x der yg menepati citarasa.. biasalah dah pernah tgk baju rumah kebaya lagi cantek.. So tonite pegi Rumah kebaya then confirm terus...yeahhh ada promosi tuee just utk 20 people.

OK yg Duka yerrr entahlah rasayer my wedding terpaksa di hold... Fight with my boy entah jadi ker x my wedding nie.. huhuhu samapi dah tukar my number.. I dah pulangkan semua my barang to him... he never try pujuk me selama our realationship biasalah ego laki yg terlalu tinggi... sampai i dah start tawar hati huhuhuhu.. well will c lah.. mcm manalahhh... ahhhhhh tension gak dibuatyerr... x apalah live must be go on... Hope everthing going well..

Ok lah gtg nak bersiap balik umah.... Doakan kami kembali baik semula... :)

7 comments:

  1. time2 cmni.. cube ingt balik kngan mule2 dulu.. cube bertolak ansur.. maybe..salah sorg kne beralah....
    we are big enough.. gadoh tu bese je.. anggap asam garam hbgan...
    wish u happy..

    btw i pun pnah rs cm u rs ni.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Farhanna: Dear dah terlalu banyak beralah lah org tue naik minyak...maybe Tuhan nak duga our relationship niee... TQ dear..

    Ci Belle: YUp.. sgt menarik . Just come back n my friend dah confirm ambik baju kat rumah kebaya.. Husband n wife yg sgt peramah..

    ReplyDelete
  3. ish mana bole camtu... we must let men to pujuk us walau macam mana ego sekalipun dia. sbb nanti kalo dah kawin lagi susah tau.

    whatever it is, i hope that both of u will berbaik semula. and kalo dah berbaik jgn lupa pesan kat dia kdg2 kenalah belajar pujuk kamu juger ye ^-^

    ReplyDelete
  4. Fuchsia: That why.. dah terbalik we all nie.I yg kena pujuk selalu even dia yg salah pun i yg kena mengalah. Dah hampir seminggu we never talk.. will c mcm mana?? thanx for advise

    ReplyDelete
  5. huhu. kite doakan awak n ur sweetheart bebaek semula ek. biasalah gaduh tu adat.. kalau si dia tak boleh nak mengalah, tak apa. awak lah cuba mengalah. tak ada ruginya. walaupun asik perempuan je mengalah (ini pesanan ustaz time kusus kawin). huhu. walaupun cam susah nak di praktikkan sebab kurang adil, tapi, untuk kebaikan dalam hubungan.. kita sama-sama cuba eh. huhu

    ReplyDelete
  6. azlin: tima kasih babe.. finally yesterday my bf dtg pujuk after balik dr hiking... He has promise nak berubah.. x menharapkan sesuatu yg tinggi but hope he will change his attitude before we get married... happy sgt

    ReplyDelete