Monday, December 14, 2009

Out door aktiviti

Salam..

Last week my friend zihan dah confirm ambik baju n tgh dlm decide ambik salah satu baju from baju kebaya... seronok sakat borak dgn Ahmad Fairus... siap sempat lagi tgk pic wedding yg sedang dia edit.. hehehee suka yerr sempat lagi aku usha pic2 dia..

Yesterday, i and my sis Sue pegi hiking kat Bronga Hills- Semenyih. Akhiryer...dapt gak release tension jerit kuat atas bukit.. huhuhu best gilerr.. Even pancit di tgh2 jalan masa nak naik ke ats... sebab excited sgt sampai lupa nak warm up dulu before naik tue peneng2 gakk.. nasib baik ada my officemate Zul bg semangat and siap buat tongkat for me supaya i senang naik ke atas...hehehehe.. Pegi nie pun sebab my sis mintak i shot pic dgn baju konvo dia hehehe.. memang kejer gilee.. Today dapat ajakan dr member pegi Gunung Datuk - N9 ..tgh decide lagi nak pegi ker x.. Kaki ku belum hilang lenguh lagi...

A few picture smlm.. enjoy

pukul 7.10 pagi sempat gak tgk sunrise

Me and my sis Sue

di atas puncak yeahh berjaya..

org Tua dgn tongkat yg sgt menarik
My sis Sue


2 comments:

  1. wow...best nyer..., lawa2 gambar 2..., tp napa x banyak sgt gambo sue

    ReplyDelete
  2. Pic Sue dah banyak sgt dah diupload kat FB dia hehehehe...

    ReplyDelete