Monday, June 28, 2010

i'm back again

Salam semua...

Aku dah kembali semula...yeah my mental dah kembali baik semula... segala kusut masai sudah hilang semuayeeee... serious pergi bercuti nie memang release my tension..
Semalam baru pulang dr pulau mabul.... serious memang best sangat2 percutian kali kedua ke sana.. yeahh finaly aku berjaya dive ke dasar  laut serious terpesona tgk ikan2 yg pelik2.. selama nie tgk kat tv ajer now real life boleh tgk coral yg cantek2... 

 Akhiryerr berjaya aku dive

 
 mari melompat

 pic yg paling aku suka

ALHAMDULILLAH segala masalah telah di tangani...dengan berkat doa kawan2 semua and jodoh kami masih panjang i'm back with my bf... aku yg terlebih emo and takut nak menghadapi masalah semua niee.. kadang2 aku buat tindakan terlalu ikutkan perasaan..main redah ajerr... korang jgn ikut perangia buruk aku nie even yesterday aku dah capai usia 27 tahun... wee dah tua dah rupayer aku nie, tapi perangai mcm2 budak2, maybe itu pasal lambat lagi kawin.. x cukup matang lagi.. Sempat lagi my bf bagi hadiah befday jam tangan... luv it and also semlm dgn badan masih penat lagi menyempat he belikan cincin merisik utk ku suka sgt2.. happy giler minggu nie..


ok actually nak explain balik semua hr tuee belum lagi urusan merisik, aku hanya jumpa parents my bf kat rumah dioarang utk bincangkan  bila leh datang utk merisik.. belum lagi meet sama2 parents.. so kerana macam2 masalah dgn sepatutyer this month terpaksa ditunda next month plak utk urusan merisik.. macam2 lah eila niee... mesti korang pun peneng baca blog aku...

P/s: ok till then doakan semua berjalan dgn lancar.

8 comments:

  1. is good to heard that uar are back with the one and the only one that u love... semoga berkekalan.. amin

    ReplyDelete
  2. doa yang terbaik untuk kamu yEa! harap semuanya berjalan selancarnye. pulau mabul tu ok tak untuk hornymoon? hehehe.

    ReplyDelete
  3. babe, what ever decision u make for ur ownself, hope that u r happy with it. just take care of urself...

    ReplyDelete
  4. my note: tq dear... heheh berkat doa u guys.. insyakallah jumapa masa wedding u nanti yerr...

    ReplyDelete
  5. maslina: utk honeymoon sgt best kalau u guys nak pergi snorkeling or nak tgk corel yg cantek but cari challet yg best sikit kalau nak berdua di bilik.coz tempat eila chalet budget ala hostel gitu ajer coz sepanjang masa akan ke laut snorkeling and dive..

    ReplyDelete
  6. sue: tq so much dear... serious kat sana we all memang cuba cool hati masing2.. siap kena basuh dgn abg jeft lagi.. gaduh tue biasa..

    ReplyDelete
  7. congrates to both of u.. emm mmg dah agak dah both of u will get back together.. ala, gaduh2 tu biasa la, if dah kawin pun nnti still ada masam masin manis pahitnye.. dlm hidup ni mana ada manis je, sedangkan lidah lagi tergigit.. btw, happy burfday to u!!!...

    ReplyDelete
  8. eila!!~thank god....berbaik punn..
    ape laa u ni kannn...hu3
    nway...lawa cincinn tu...:) (even nmpak sipi sipi je..hik3)

    ReplyDelete