Wednesday, June 9, 2010

Rindu yerr nak berblog...

Salam semua..... Ahhhh aku rindu sgt nak berblog balik... mcm2 berlaku 2 bln nieee... my compony baru settle event besar utk pengedar.. then our staff kena lah kejer.. team kami yg giler bergambar... majarority kelakar2 tapi ada makhluk perosok yg buat aku benci nak kejer kat situ... ahhhhh aku dah x tahan dgn ketua yg talam dua muka.... benci yerrr i hated people yg cetek ilmu nie.. kerana pangkat yg x seberapa habis citer buruk staff citer kat boss.. kerana tahap x yg boleh nak handle aku hantar surat resign... benci nak menghadap manusia yg mcm niee... ohhh dear ada gak ketua yg dengki dgn staff.. bulan niee last aku kejer...will miss them so much...

 last sunday attend one of junior masa dip wawa and panjg member masa dip gak .. junior and senior bercinta zaman aku masa dip... congats to both ... serious merah u pengantin.. menyerlah..

 me with my best friend Bieb,and her housmate sekali and also Zihan..

ermmm sejak masuk umah baru nie... ramai dah tanya bila nak lansung yerr.. aku pun x berani nak set bila..by d way insyakallah by next week family belah laki akan dtg merisik.. fuhh... sempat ker aku prepay semua if nak buat wedding around november or disember 2010.. ohhh dear dlm kiraan aku lagi 5 bln kot.. hurmmm we all decide x kan letak brg hantaran just duit hantaran and cincin....oklah now i serching for caterer area ampang niee..Sapa2 tahu caterer yg best2 let me know yer....takut lahh x sempat nak cari dewan dahh.. gamatyerr buat kat rumah lah...



7 comments:

  1. huhu. tapi kan dear.. keje mana-mana pun situasi tu akan sama. memang si kuih talam 2 muka punya. yang penting, kene banyak sabar. apapun, wedding ur frien tu cantik sey pelamin dan meja makan beradap! :)

    ReplyDelete
  2. eilaa..how r u..dah lama tak nmpak update u!!!~ yeay!!~ finally dah ade gud news!!! weehoooo...

    ReplyDelete
  3. thalhazlin: dah besabar dekat setahun dah... x guna keje bawah org yg x appreciate kejer kita.. now i dah dapat kejer lain.. x apalah cuba try experience lain...

    Hi elya: yeahh memang lama sgt2.. yup my relationship nie turun naik... doakan kami x gaduh besar lagi...

    ReplyDelete
  4. wah..panjang dengan wawa dah kawen..tgk blog ila baru tau...

    ReplyDelete
  5. hehehhe.. yup..ada jumpa dgn sad, maqdis and che ngah sekali x sempat nak bergambar dgn diorang.

    ReplyDelete
  6. adekah betul ape yg i baca...omg... okeh, pening dengan korang ni...

    erh, erh..ke plan dgn sumone else ni babe....wuuu~

    ada gosip terbaru tak update pun...

    ReplyDelete
  7. hi...nice knowing...thanx 4 droping by...ni my email..
    nurharzlena@yahoo.com.
    invite blog tau..

    ReplyDelete