Tuesday, June 22, 2010

OHHH JUNE

olla semua..

ohh dear bosan plak duduk rumah niee... ingat leh ganti tido sblum2 niee sementara tengah menganggur nie.. alik2 depan belakang org tgh renovate bising yg amat.. huhuhuu..

well mcm2 dugaan bulan nie.. esok i going to holiday to Pulau Mabul, sabah. bersebelahan dgn Pulau Sipadan.... Yeah here i come utk release tension yg berbuku di kepala aku nie.. ahhhh sebenaryer aku tgh masih bengong sebenaryerr.. my ex-bf akan ikut sekali bcoz plan yerr dah lama ajak dia and member2 lain.. but sayang yer my bff suhaiza x der plak... babe sunyi lah hang x der???

if betul ada jodoh aku bersama my ex masih bersama.. will c lah after i come back holiday nanti.... mcm2 benda dlm fikiran ku.. apa yg akan berlaku esok.

 Mandi manda di pulau kepalai

My bff-suhaiza

Rindu pada laut yg jernih.. kenangan masa pergi last year..

7 comments:

  1. i am sooooo jelessssss
    huwaaaaa!!!!! and tmrw morning, while i'm stuck here in office, korang pegi bersuke ria....

    ReplyDelete
  2. itulah babe.. mesti aku rindu ko kat sana.. nak kirim salam ker kat Max or ehem-ehemm

    ReplyDelete
  3. ooww..ur ex bf ikut samer..??konpius nie..huhu

    ReplyDelete
  4. Cantiknya laut tu!!! Sesuai tak nak buat bulan madu?

    ReplyDelete
  5. aty_fared: actually i dah putus with my bf..last week and vocation nie dah book last year lagi dgn member2 lain, bcoz dah bayar semua so dia pergi jugak...

    ReplyDelete
  6. Xora: sangat sesuai utk berbulan madu.. salah satu pulau tercantik di dunia... tapi kena cari chalet yg best sikit lah.. i pergi chalet yg budget ajer coz nak pegi snorkeling and diving.

    ReplyDelete