Monday, June 14, 2010

Plan 1- Majlis nikah + resepsi

Salam semua....

Wee...our plan wedding baru dibincangkan semlam with my parents and my auntie...Seronok yerrr macam dah x sabar nak buat mcm2...

Smlm bukan main pikir nak nikah kat masjid mana... bila aku joint sekali and suggest why not buat kat Masjid Wilayah...... HUHUHUHU terus my auntie ckp setuju.. then my dad pun kata ok... ohhhh seronok yerr x sangka ayah ku setuju... boleh posing habis kat masjid tuee... suka sgt deko masjid tueee. Then majlis kenduri pun buat kat situ gak.. and last nite dah reserch dewan ada yg 550 org.. oklah tue just jemput kenalan yg terdekat... ermm tapi terpikir gak boleh ker jemput org bukan muslim anyone know???

Catering kat masjid wilayah dah ada senaraiyer.. tinggal nak pilih ajer... ok check.. Kalau sapa2 yg penah attend majlis kenduri kat MAsjid Wilayah bagitahu yer.... ..

Korang tahu x pagi2 tadi lepas subuh my mom bg idea buatlah majlis before poser... wahh excited benar nie my mom.. aku x buat preparation apa lagi.. serious dah cuak.. ingat celeberate befday party keee... Sabar yer mom banyak benda nak prepay nie.. Aku dah agak mesti my parents akan decide last minit nak buat cepat.. nak set majlis merisik bukan main lama.. dah decide terus nak cepat.. waduh bikin aku gelabah nie..... Takut + Suka..

11 comments:

  1. waaaa...besh nyer dapat wat majLis kat masjid wiLayah tu...!! mesjid nyer pon sangat cantik... :) tak yah penin dah kan... :)

    ReplyDelete
  2. aty_fared: tq dear... masih belum lepas lagi nak cari date mana yg masih kosong... huhuhu suspen niee

    ReplyDelete
  3. nahwal: hahahah memang posing sakan lah... hopeful weather time tue cantek lah...:)

    ReplyDelete
  4. wah eila!!~ tak sabar nk tgk update u pasal wedding ni...heeee:D
    cantik masjid tu...lepas nikah bleh terus baut outdoor photoshoot kat sana..he3

    ReplyDelete
  5. elya: hahahha memang dlm angan2 dah.. nak buat shoot pic kat situ.. lepas nie baru rancak update my blog.. sukayeee

    ReplyDelete
  6. x sabar nk mendengar up date pasal W-day kak eila....

    ReplyDelete
  7. waaa..babe....moga sume nyer berjalan lancar..and moga laaaa korang berdamai sampai ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  8. my note: baru nak update dah jadi sedih semuala....

    ReplyDelete
  9. Sue: dugaan lah hubungan kami nie, bercinta dah mcm2 dugaan, nie baru nak merisik dah makan hati... mcm x jadi ajerr...

    ReplyDelete
  10. teringin jugak nak nikah kat masjid, tapi curious jugak kalau tetamu ramai. masjid wilayah ada dewan untuk 550pax eh?

    ok, masuk list! :)

    ReplyDelete