Sunday, November 14, 2010

Hidup lepas kawin..

SALAM  hi semua.. Bulan niee mendung n hujan ajerr... tapi hidup aku skrg makin happy and ceria selalu... Seronok kawin sebenaryer.. rasa bahagia ajer... setiap hr tersenyum selalu... dulu masa bujang hampir setiap minggu ada jer benda nak gaduh..mudah-mudahan hidup kami lepas nie sentiasa bahagia selalu......tapi  yg x best yerr.. bila dah kawin niee mesti x lari soalan yer bila nak baby plak?? hahaha siap makcik2 ku calculate lagi hari period ku and bila akan ku bersalin.. wahhh aku belum bersedia lagi... nak honeymoon dulu dgn my hubby x puas lagi nak berdua bersama suami tersayang. aku suka panggilan dr si hubby "Isteriku".... dan akan ku panggil hubby "Suamiku" then sama2 tergelak. insyakallah kita tunggu tahun depan yerr.. bakal bertiga.. AMIN.        

4 comments:

  1. tu mmg soalan standard makcik2... huhu tak kawen tanya bile nak kawen... donia donia

    ReplyDelete
  2. eppy nye org lepas kawin...
    smoga bahagia slalo..hiks

    ReplyDelete
  3. hehehe sweet je!!!!! xsabo plak!!

    ReplyDelete
  4. aallaa..tahun depan lepas balik mabul ye....

    ReplyDelete