Monday, November 29, 2010

Befday my Sister Sue

Olaa...

Alang2 hari nie x der benda nak buat updatelah sikit apa aktiviri aku bulan nie.... walau aku x kejee ada ajer aktiviti aku every week.. Raja haji hr tue sempat jugak aku lari balik kelate kenalkan my hubby kat saudara mara sebelah sana... itupun pegi 3 hari ajer sebab my hubby dah habis cuti utk tahun nie... serious memang penat yelah perjalanan balik kelate makan masa 9 jam jugak lah sebab we all pegi one day before raya haji jalan memang jem gilalah... pulak tue my hubby first time turun kelate..samapai pening demam dibuatyer.. yelah jalan bengkang bengkok aku lah jadi driver pegi balik  but i have fun lah balik kelate... sempat bawak my hubby pegi pengkalan kubur ajer.. maybe another time bawak my hubby bawak jalan2 area kelate.  sayangyer aku x sempat nak bergambar maa balik sana huhuhu

After balik raya haji tue on Saturday 20hb november..kononyer aku plan nak buat suprise beday  party utk my sister Sue tapi aku tak sempat nak buat bcoz befday yer same date dgn raya haji so buat lambat sikit.. harapkan kawan2 dia yg buat semua...we celebrate kat Swetree restaurant (korean food) dkt ampang, area dgn taman dagang avenue...tema hijau putih...

Befday Sue

No comments:

Post a Comment