Tuesday, November 30, 2010

Malam berinai

weeeee
^....^

hehehah lama dah dapat pic raw masa majlis bertandang belah laki kat kampung....but x der msa nak mengedit yer... hr nie i update sikit yer majlis kat kg tersangat2 meriah seminggu jugaklah org kg berkampung kat rumah atok my hubby... malam before majlis.. diorang ada buat marhaban sikit... After majlis org2 kg excited nak pakaikan inai utk kami berdua hehehe hr tue majlis kat KL aku ajer yg pakai itupun aku x sempat nak buat lukis2 inai pun...bayangkan lah ramai gila yg berkerumun dekat bilik pengantin... nak tido tue yg kelakar sekali tuee duduk jauh2... siap kena warning lagi.

" Mlm niee korang kena off day sehari yerrr kalau nampak comot2 tang muka sana sini esok tahulah buat apa tuee?? " 

Aku tersenyum ajelah...we all bukak around kul 5 pg.. huhuhu penat maaa.... tapi sayang yerr yg bertahan hingga ke hari ni hanya inai daun di tumbuk2 di letak tang hujung2 tangan.. inai tiup diorang guna utk lukisan bertahan seminggu ajer..




our love

2 comments:

  1. eila, ambikk daun inai kat ne?

    ReplyDelete
  2. elya: daun inai niee, ambik kat umah keliling rumah atok my hubby.. biasalah kaw kg..

    ReplyDelete