Wednesday, November 10, 2010

Nikah day

Salam....

hi....i baru kembali dr majlis bertandang belah my husband kat kepulauan riau, indonesia. serious aku sangat capek yg amat.. after one day my wedding dapat tido and  rehat one day ajer and mlm yer terus ke indonesia... nanti akan ku citer majlis kat sana...

Oklah story a bit sikit masa my wedding day- Majlis nikah kul 11tgh pada 24 oktober kat masjid wilayah...serious aku sgt kelam kabut pagi tue sampai kul 9.15 pg...kononyer bila sewa bilik kat masjid wilayah, dapat mempercepatkan utk make up.. tapi aku dapat kuci bilik lambat sgt2 kat  9.45pg baru aku dapat.. juru make up aku dah mcm angin  yelah dapat make up aku utk nikah sejam ajer... yelah nak wak mcm mana... terpaksa lah terima...tapi a bit kelam kabut lah sana ini sibuk memanjang org call...
Kenangan yg paling x dapat ku lupa  time akad nikah, Mas Kawen RM 3..my hubby tersasul!  then juru nikah kata sah.... ohhh my dear hubby my mas kawen RM 300 jawapyer aku kena pulangkan lah RM 297 tue balik.. hahaha lawak betul

oklah just share sikit picture masa my nikah

X sabar nak tungu from my OP


 saat masuk bilik nikah

tersenyum lepas sah jadi bini org

 tersenyum happy

ciuman dr suami

17 comments:

  1. eilaaaa congratulation!!!!! wwahh cantik giler awkkk..care to share who's ur mak andam?hehehe

    ReplyDelete
  2. Kerry: tq dear... ohh my juru makeup is Sue hashim..

    ReplyDelete
  3. eila sudah kembali :)
    yeayy! cepat update tau! kamu cantek sgt mase nikah! mase sanding juga!
    sayangnya tak dapat dtg! :(
    update tau! i tunggu!

    ReplyDelete
  4. welcome back Eila!!
    oh dah settle la semua majlis ya..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. akhitnye dapat juga tengok gambar eila mase nikah...so cantik...nampak kurus je eila...heheheee

    TAHNIAH...alhamdulillah semuanye selesaikan....

    ReplyDelete
  6. eilaaa...update pasal bajuu nikah cepatt!!!heehehhe

    ReplyDelete
  7. cantiknya! berseri-seri! baju cantik! sukee!

    ReplyDelete
  8. kak eila...

    welcome back..., miss u a lot.., nanti jgn lupe update citer ye..., anyway.., kak eila sgt cantik masa majlis nikah.....

    ReplyDelete
  9. congratz ya sis. moga kekal bahagia sampai bila-bila.

    ReplyDelete
  10. tahniah eila!!kamu nmpk ayu n cantik =)

    errr..nk tnye..yg mas kahwin 2 memang jd rm3 ke?

    ReplyDelete
  11. lawaklah hubby ila tu..ade ke rm 3..heheheh..ape2 TAHNIAH ye sayng ku....semoga cepat2 dapat baby ":)

    ReplyDelete
  12. conngrats dear...u look gojes...i follow u k

    ReplyDelete
  13. To all: Tq semua... alhamdulillah dah settle semua..tinggal majlis bertandang belah laki kat KL maybe buat hujung bln 12 or bln 1. baby tunggu next year yer.. nak honeymoon dulu a few month niee

    ReplyDelete