Tuesday, April 20, 2010

DIY hantaran

Salam...

last 2 week  adalah tolong sikit2 my sister sue siapkan hantarn tunang untuk kwn yerrr.. Mulayerr malas nak tolong coz banyak sgt2 kejer kat office and sebab kesian kat adiku seorang yg ashik belek2 my magazine pengantin mencari idea utk mendeko yerr...mulayerr just nak buat satu cth ajerr tapi kesian kat my sis tuee terus siapkan semua sampai ke pg gak lah.. padahal esok nak p kejer.. bila dah start buat dah leka terus.. sedar2 dah 4 pg... my sis just touch up, tambah pearls kat atas bunga and keliling hantaran. pic final nanti akan ku apload balik...esok yerrr pergi kejer mata dah tersenguk2 nak menghadap komp....but i hapy even 1 day buat sampai mata dah ngantuk tapi puas hatilah and terror gak aku yerr siapkan for 1 day... hehehe puji diri sendiri.

Sorry a bit blur sikit pic hp..

4 comments:

  1. hi eila nice meeting u last nite!

    ReplyDelete
  2. hi anis nice to meet u to... suka sgt borak dgn u and elya

    ReplyDelete
  3. oh eila! sangat la cantik! awak diy sendiri tuh? yang bakul dia tuh memang beli siap ke? so nice :)

    ReplyDelete
  4. yes dear... my sis dah siap beli brg bunga kat romantika and a few brg kat ssf and Kedai KK kat jln ampang.. bakul tue sebenryer bekas letak cawan yg english style tapi ada jual loose and kebetulan murah

    ReplyDelete