Saturday, April 17, 2010

Really bad day

Ahhh aku stress sgt... why people being hypocrite..why why???   i hate being this situation.. really heart.. haruskan berdiam diri!!!!  Today my depatment semua bermasam muka kerana ada pakatan backstabber and hypocrite nie buat kami semua dah  malas nak buat kejer.... Even kita buat kejer baik pun memang akan ada hasad dengki antara kita... ahh bahang di office hr nie terasa sgt..... rasa mcm nak berhenti keje... not fun anymore... satu demi satu my friend diberhentikan... ahaaa sedihyerrrr.... BENCI yerrrr.....

6 comments:

  1. sabar eila..sabar eh..nowadays nak dpt keje yg ok, yg sesuai pon susah.
    lagi la nak big day ni, byk wet nak pkai kan..

    ReplyDelete
  2. faratul: thanx yaaa.... hr nie emo sikit...fikiran serabut mcm2 berlau for one day..

    ReplyDelete
  3. saya pun pernah hadapi situasi camni, tapi dalam kes saya, boss kitorang yg pakai formula seperate kan kitorang dgn buat cerita tentang A kat B. tapi bila kitorang bersemuka, rupanhya takde pun ckp cam tu. jadi last2, kitorang semo pakat kenakan boss dan buat dek kat dia :P

    ReplyDelete
  4. eh...eh...same la plak!
    Huuuu....
    Aku meennnnccciiikkkk tul BS nih...

    ReplyDelete
  5. Xora: itulah now we all pakat buat x ignore ajerr.. hr nie sehari suntuk pakai headphone pasang lagu kuat2.. Rasa bingit dgn suara my boss tue......

    Zihan: itulah babe i nak cari kejer baru cepat2... rasa makin lama mcm malas nak pergi kejer.. benci menghadap muka boss

    ReplyDelete
  6. kak eila .. bersabar yer... adat bekerja mmg cam tu, yg penting jgn serabutkan fikiran kak eila.. banyak lagi hal2 penting kak eila kena uruskan....

    ReplyDelete