Friday, April 16, 2010

miss the moment

salam ^_^

Kenapa yer... bila dah kahwin... mesti susah nak hangout dgn member2..... ahhh semakin hari satu demi satu member2 akan lansungkan perkahwinan..then bersama pasangan masing2...Jumpa last masa kenduri tue ajelah then after that lesap terus... Sedih sebenaryeeee... x leh nak hangout mcm dulu..... huhuhuhuh knp tiba2 rasa emo plak nie....  maybe tgh layan lagu sedih sambil menaip..  jumpa balik mmber2 lama maybe masa gathering or attend wedding member yg lain... aku kalau boleh nak sentiasa contact and hangout mcm dulu.. maybe masing2 ada reason yg tersendiri.. Sebenaryerrr aku takut nak kahwin.. hehehe takut akan jadi mcm nieeelah.....Umur aku tahun niee menjangkau 27 tahun.... hahaha sepatutyer dah ada anak 3 org dah, bak kata mak aku lah.... aku nie kahwin pun belum lagi apatah lagi anak.. actually benda nie selalu bermain dlm fikiranku adakan aku cepat dapat anak or lambat  risau gak if lambat ajerr....

Hahahah honesty aku sebenaryer x suka budak2 rasa bingit bila dgr budak nangis or yg jenis nakal2 nie.. jgn harap aku nak dtg dekat or pegangt.. just tgk dr jauh... tapi yg pelik yer budak2 suka dtg kat aku.. bila aku ada attend majlis then tiba 2 entah anak sapa dtg mintak suap lah duduk atas peha akulah..senyum2 kat aku.. mintak peluklah jadi semakin lama aku dah start suka kat budak... maybe tanda2 nak kahwin lah nieee.. bila jumpa budak2 comel mulalah gatal nak peganglah...  Kelakar gaklah..  itulah dulu jgn kata x suka..


 
Niece zihan:  Baby Balkis Qistina 

anak buah Puan Intan : Baby Salma

Member Wati: baby Naufal

No comments:

Post a Comment