Wednesday, July 7, 2010

Baju nikah

Salam all..

Aku happy sangat2.. akhiryerr berjaya jugak aku ambik Jeslin as my tailor for baju nikah.. Serious i suka dgn syle kejer dia.. just call her and bgtahu our date and terus bgtahu masih boleh lagi jahit or not.. i call her hr sabtu lepas and hr niee dia dtg rumah.. u x yah susah2 nak cari dia, dia akan dtang rumah. i just keluarkan a few magazine and terus dia dapat tangkap what i want.. dgn pantas terus dia sketch kat buku dia... oklah nak review sikit pic my kain yg beli tahun lepas..

insyaAllah my baju akan disiapkan around september nanti.. x sabar nak tgk baju tuee..
weeeee mlm nie boleh tido dgn lena..

19 comments:

  1. xsabar nk melihat hasilnyer nanti...........

    ReplyDelete
  2. Lukisan Jeslin memang nampak skema dan old school. Tapi hasilnya, memang meletup. Kalau dia designer terkenal, boleh je RM 10,000 sehelai.

    ReplyDelete
  3. gosh.cantiknya design kain tue. very flowy2 gitu. tak sabar nak tengok hasilnya juga :)

    ReplyDelete
  4. My note & thalhalin :
    kalau korang x sabar.. i lagi x sabar huhuhuhu...

    Intan: babe disebabkan baju wedding u dulu dia buat cantek i dah dapat imagine my baju nikah... will be super... hahaha berangan lebih...

    ReplyDelete
  5. canteknyer dear..die punye sketch lawa. hehe. september dah siap eyh? =)) nanti share review ya! =))

    ReplyDelete
  6. cik belle: insyakallah akan di review punyerr...

    ReplyDelete
  7. eila!!!~cantiknyee...tak sabar nk tgk u pakai..hu3

    ReplyDelete
  8. Elya: nanti siap i review my cloth... if u nak no contact let me know... kejer dioarang sgt kemas and details..

    ReplyDelete
  9. Hi babe....
    leh x bg contact number ur tailor tu....tqvm

    -irdawatys@tnb.com.my

    ReplyDelete
  10. hi,
    can you please email me regards ur tailor at s_hajar81@yahoo.com
    tqvm

    ReplyDelete
  11. oohh i pun berminat nak tahu contact no. tailor you please? email me at utterlybeautifool@gmail.com
    thankssss!

    **hugs**

    ReplyDelete
  12. salam,
    nice blog dear because its really helful,if u dont mind, may i get ur tailor contact. do email me at shaamme@gmail.com.thanks!

    ReplyDelete
  13. hye there, if u dont mind, could u share wif me jeslins contact number .. k3harumanku@yahoo.com thanks!

    ReplyDelete
  14. salam, nak tahu phone no tailor peliss thanks.. email me at syu_tweet@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. as salam..cantik design baju nikah u.berapa jeslyn charge?bleh x u bg fon number die.tq.. azurakhalid@gmail.com

    ReplyDelete
  16. hye. boleh emailkan no fon & location Jeslin ni x?
    princess_odette86@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete
  17. salam..boleh saya dapat kan no tel tailor awak tu?....
    lovely_yaya11@yahoo.com
    trima kasih...

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete