Monday, July 5, 2010

waduh susah benar...

Salam selamat pagi semua....

waduh aku x dapat  nak tido plakk pagi2 niee... hurmm hr nie ada attend 2 majlis wedding.. after that singgah jap pie mid valley.. usha apa yg menarik kat pameran pengantin.... erkkk serious x puas nak jalan2..tension betul lah, x best kalau pegi dgn bf.. mesti nak cepat ajer.. ingat nak lah usha bridal butik or photographer.. just sempat ambik risalah ajee then lalu sekali imbas... for this timing... aku tgh nak kejar photographer, videographer and baju resepsi belah my side... for baju nikah alhamdulillah i dah call tailor.. masih sempat lagi nak hantar baju weeee lega yerr... tailor nie pernah buat utk my friend intan utk baju nikah and resepsi, memang puas hatilah... nak tgk boleh tgk kat my friend yer blog http://theexcitedbride.blogspot.com/

 pic from here

Utk my resepsi for this timing i mcm berkenan dgn design baju Readz Zul yer.. tgh tunggu dia yer booth kat pameran pengantin  kat kompleks kraf, Jalan conlay, Selasa 22 july. serious ada 2 3 helai yg menawan kalbu... kalau sapa dah kenali aku, mesti tahu yg mana satu yg i berkenan.. hehehe.  x sabar nak tunggu nie.

'
pic ambik kat fb dia

for door gift.. mcm2 benda dlm fikiran ku... then usha lah balik dlm file pic koleksi wedding yg pernah i simpan dulu then terjumpa this pic... note book mcm menarik , kena dgn my tema pink brown and cari balik semula ada kat fb nama emma K


Tapi my mam mcm berkenan sgt dgn ala2 brg porcelain nie, mcm pic kat bawah..tapi mcm ramai sgt dah buat door gift mcm nie, my cousin pun guna benda nie gak..... tapi i pernah tgk gelas or cawan yg menarik. Esok nak usha lah balik romantika and KK home deco..mana yg murah.. 


Ermmmm apa lagi yg miss... ohh card.. bakal akan ku buat sendiri.. biasalah jemputan limits 500 org.. kalau boleh ramai yg nak dijemput tapi kerana ayah dah limit takat itu ajer...so terpaksa lah aku list kan balik sapa yg patut dia dijemput... waduh berat nak pangkah nama2 nie... dlm kiraan aku aku just print 250 keping ajelah card yer.... oklah tinggal nak beli kertas ajelah lepas nie..

oklah girls .. nak masuk tido dulu..salam..


3 comments:

  1. anything, if u need extra hands, u know who you can call kay.

    ReplyDelete
  2. hi..nnt kalo pegi promosi kerja kahwin kat conlay jgn lupe singgah kat booth mama saya..MRS craft collection..=)

    ReplyDelete
  3. sue: thanks babe.. mesti punyer i call u

    hana yoriee: alright akan i singgah ur mama booth.

    ReplyDelete