Wednesday, July 7, 2010

Wedding preparation updates

Oklah  i nak update sikit my wedding preparations.

1.Proses menguruskan bdan dlm masa 3 bln... Ohhh ini betul2 mencabar... hopely bln poser nie boleh aku turun balik... dulu turun kejap then naik balik...

2. Nikah:  24th OKTOBER 2010 and Reception pada hr yg sama jugak. 
3. Nikah kat Masjid Wilayah and resepsi kat situ:  Dah booked
4. Kursus kahwin: DONE
5. HIV test : Dah setel utk both sides.
6. Surat kebenaran kahwin : Dlm progress
7. color  tema time nikah : Pink + Purple
8. Baju Nikah : Baru tempah hr niee with Jeslin suka sgt design dia
9. Tudung + kasut nikah : Belum lagi
10. Make up : Masih mencari
11. Photographer nikah : Masih mencari
12. Videographer nikah : Masih mencari
13. Doorgift : baru bincang dgn ayah : note book, key chain felt DIY and brg porselin
14. Kad Kahwin : Dah siap!! tinggal nak print ajerr
15. Baju2 utk family : Masih mencari
16. Wedding Ring for Him : Dah tempah.
17. List guess: DONE 
18. Catering: masih dlm progress
19. Hantaran : we all x der hantaran just hanya utk cincin, wang hantaran and mas kawin. design dah ada... tinggal nak deko ajer 
 20. Aturcara majlis: Belum lagi

Thanks to sue ingatkan a few things

hurmm apa lagi ekk yg i miss ekk???..

6 comments:

  1. catering?
    aturcara majlis?
    total of dulang hantaran?

    ReplyDelete
  2. hahahha.. catering lupa plak... dlm progress gak.. hantaran x der just cincin, mas kawin and wang hantaran saje..

    ReplyDelete
  3. eila....for catering...dekat area ampang tu...bnyk jee...
    sri angsana ade...sri payung ade...dgr citer org kata sedap...
    and tak mahal sgt laa

    ReplyDelete
  4. elya: dear catering kat dewan masjid wilayah memang dia dah senarai list catering dia sendiri.. ada dekat 18 catering.. tinggal nak pilih ajer...

    ReplyDelete
  5. journey of lady: pelamin x ada..coz my dad x bg sanding.... and kebetulan dewan kat masjid tue pun x bg jugak buat sanding kat situ.. .. x apalah asalkan dah dapat kawin dah cukup happy..

    ReplyDelete