Sunday, July 25, 2010

list M.U.A - ladies

Dalam masa 3 hr niee adalah a few list Make up person yg i dapat.. memang rate yg berbeza2.. nak yg high tapi i just boleh tgk ajer picture gambar pengantin....tak mampu nak bayar mahal2..
setakat nie inilah list rate yg aku dapat from them utk package aku lah nikah + sanding for 1 day.. if majlis 2 hari maybe lain kot price kena tanya balik, fuhhh now x tahu yg mana satu pilihan ku????

1. Awin seindah wajah  (Utk 1 x mekap nikah + touchup sanding rm900. :)

2. Anna ismail charge rm300 per session add rm50 for touch up

3.  Diyana shukor nikah rm300 then untuk sanding 4 just touch up je add rm150, total rm450.(tapi x available - dah dkt nak bersalin)

 OPTION 1 - RM350
1 X proper makeup with fake eyelashes & assembling the bride (soft makeup look for nikah)
1 X touch up for sanding

OPTION 2 -RM300
1 X proper makeup with fake eyelashes & assembling the bride ( elegance bridal makeup for sanding)

5. Lya
wedding is RM 400.00 only (single touch). 
package for nikah, berinai/bertandang & receptions (3x) RM 1100
nikah & sanding skali in 1 day, nikah rm 400 & sanding just plus rm 250.00

6. Salima
Price 1 x makeup RM550 include transportation charges + RM200 utk re-touch up and stay utk sanding. total RM750.

7. Munie  Ahmad - dah full

8. Lova - RM 650

9. fad nikah is RM120 & sanding  RM170

10.Tina from Rolandhashim : RM 450

11. Sue hashim - nikah n sanding for 1 day rm500 sekali ngan touch up lelaki..

12.  fuzzy (bridal makeup+transp)  RM 400  + RM 200 (touch-up)  = RM 600


P/s: if sapa2 nak share price make up pompuan yg lain.. let me know yer.... sebab banyak lagi yg i miss and ada setengah x balas lagi my msg.. ok till then.. caww

4 comments:

  1. hi dear. u try la fina. she's affordable gak rate dia. tak sampai rm500 pun per session. lemme know if u need her contact details yea. ;)

    ReplyDelete
  2. hi dear,

    cube try emma pesona n nurin makeover...tapi emma pesona nye make up mmg sgt puas hati =)

    ReplyDelete
  3. puan rocker: fina u ada link dia x?? please email me fazliesha@yahoo.com

    cik ieza: emma persona charge dia rm500 per section.. nurin hurmm lupa plak nak tanya price dia.. thanx yaaa

    ReplyDelete
  4. hi eila,

    cube check this out http://amy-ameera.blogspot.com

    i tanya dia, rm350 for nikah +rm50 untuk touch up sanding.

    ReplyDelete