Thursday, July 22, 2010

MU searching

Hii.....ada sapa2 lagi yg belum tido..

Ohhhh dear... seriously I need HELP from your girls.... huhuhuhu i tgh mencari juru mekap for W-day... actually i have problem sikit.. my dad x bg laki yg make up kan i... pernah lah kejadian my cousin dia MU kan oleh laki so dgrlah bunyi2 sikit from my dad... "apa guna upacara batalkan air sembhyg tapi awal2 dah disentuh oleh laki... pastu mcm2 lah"..... hahahah terkejut jugak.. jarang aku nak dgr my dad nak bebel,.. so from that day aku ingatlah sampai skrg.  Actually adalah mintak quotation a few MU...utk nikah and sanding for 1 day... majority yg aku suka fuhhhh x mampu ke tahap budget aku... Skrg pening kepala ku effect ye tumbuh jerawat sebab stress pikirkan mcm2..... baru elok muka aku niee...

Anyone yg tahu MU who can make me look gorgeous on my W-day... even muka ku nie bukan lah licin mcm tomato....ahhhhh mcm bulan dahh nie....

11 comments:

  1. cuba u tye quote frm raja feena of "a luxurious look u cn afford".she made up my fren real nice for her reception

    ReplyDelete
  2. try anna ismail..i booked her :)

    http://sweetmaniac.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kak nurin, kak anis, emmapesona, salima, to name a few..act ramai lagi yang bagus-bagus.. cepat send email to them mintak quotation! hehe.. good luck searching! =))

    ReplyDelete
  4. yg saya selalu dgr nama cam derina derina.. apa ye nama penuhnya.. lagi satu, emma pesona.. Nurin pun ok.

    ReplyDelete
  5. http://beautytouch66.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. try contact this kak Asma.dia make up cantik.i dah amik die mase my engagement make up & this time nak amik die for my wedding bulan 10 lak.

    harga pun rate biase tak pricey.

    http://andamanasmaharis.blogspot.com/
    017-2048122

    ReplyDelete
  7. my suggestion wud be
    Anna Ismail from sweet maniac spt ellfazira recommend dan Amy Ameera from http://amy-ameera.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. wahhhh tq girls semua... nanti bakal ku review list MU... mata dah peneng tgk makeup pengantin mcm2 rupa...

    ReplyDelete
  9. amy ameera is a part of derina team. tapi prob ngn derina team diorg suka wat yang dramatic very colorful, so u bncang siap2 tau.. i ade dga ex b2b bengang2 psl tu.

    but they are fine actually...and yg ellfazira nye pon sgt lawa dier wat

    ReplyDelete
  10. kak munie ahmad perhaps?
    i suka makeup dia =)

    ReplyDelete
  11. kay kamal: itulah i pun pernah dgr..i will try find yg suit make up me.. nak kene p test make up dulu... sebab my face nie ada sraf pimples..kena cari yg pandai makeup nanti muka mcm patung plak...

    fathiyah: ohh i dah try tanya dia.. dah fully book..

    ReplyDelete