Thursday, July 8, 2010

Warehouse Kasut

Salam....

Girls Just want to share ada warehouse Kasut NOSE... utk peminat kasut boleh lah serbu.. Semlm after kejer sajelah gatal with my sis u know we all pompuan pantang tgk kasut especially kalau warehouse x kira mesti pergi jugak and smlm we borong 4 kasut...
hahahhaa tapi ada org borong sampai 15 kasut pun ader..
kami nie x cukup hebat lagi..



cuba teka..... berapa price dia
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
heheehhe RM 10 sepasang only yg hijau RM 20

but rezeki masing2 ada yg pergi masa lunch x dapat yg menarik...
heheheh kasut yg bawah nie maybe nak DIY sikit
letak broach dah cantek.. 
weeee aku suka kasut nikah sudah settle
for nikah

12 comments:

  1. hahahaha..babe, i tot u dah tobat pasal warehouse sale nie....tapi kan, tapi...macam menarik jeee...nose pulak tu....

    ReplyDelete
  2. sue: hahaha memang niat di hati nak cari kasut nikah so kira rezeki lah kasut nie RM 10 mana nak dapat...

    ReplyDelete
  3. wah bestnye.
    i mmg minat gila kasut nose nie.
    rm 10 satu.
    i beli 10 psg.
    tp syg kt kl.

    ReplyDelete
  4. Clara: hahahha kalau x dipikirkan memang nak borong banyak.. tapi nak kawin nie kena budget sikit.... ada yg berkenan habis size dah...

    cik belle: alaaa....alaaa masih sempat yang lagi until hr sabtu

    ReplyDelete
  5. eila!!! rezeki u kan dapat beli kasottt tuk nikahh!! murah lakk tuu...alhamdulillah.nnt bleh tarok Swarovski Crystal...puan vispera rasanye buat gakk....i pernah tgk blog die...tapi tak sure berapa harga laa...he3...

    ReplyDelete
  6. lawa2 lah ila..tapi kat nose situ je kang sales...

    ReplyDelete
  7. wah.. jeles nyer..., mula nk g jugak tp kena quarantine..

    ReplyDelete
  8. wah!! cam best je. ada kesempatan, wajip pegi neh! huhu

    ReplyDelete
  9. sucie: yup dekat situ ajerr... esok last day..

    wanie: hehehehe apa salah yerr curi2 keluar ke sana jap..

    thalhazlin: boleh lagi ada masa.. tapi itulah takut dah habiz size.

    ReplyDelete
  10. rm10???
    ya Allah, bestnyaaaa dear! bebaloi baloi.hihi
    lagi2 kalo nak diy bagi cantek utk pakai time wedding! i loike!
    im following u dear~
    feel free to drop by eh~
    kumakikaeamelyn@blogspot.com
    kip in touch! xx

    ReplyDelete
  11. Alah jelesnya... i dah terlepasla... RM10 je satu? Wah memang berbaloi baloi... Dahla lawa2, how can u say no to warehouse sale like this?!!im going crazy right now thinking about the great sale i'd missed.

    ReplyDelete