Thursday, July 8, 2010

Waduh aku x boleh tido

Selamat pagi...

Waduhh aku x boleh nak tido plak... tadi i kena bebel dgn my second sister Sue...

Sue: Ehh  x prepay apa2 for merisik Ahad niee??

Aku: Nak prepay apa mkn dah settle with my auntie...apa lagi?
(dgn muka blur yeee)

Sue: wehhhh kata nak nak buat tunang sekali... mesti ada sarung cincin kan... baju apa ko nak pakai, deko semua mcm mana??

Aku: Erkk pakai lah baju apa yg ada.... deko kena keee??? seriously aku x pikir apa2 utk majlis niee..

Lepas tue habis kena bebel dgn adik aku..bla..bla...bla...mengalahkan mak aku plak... my mom sibuk nak panggil my auntie and apa yg boleh balas for belah pihak laki.

Seriously aku lansung x pikir about this weekend... dlm otak aku nak prepay my "big day" ajer...  hantaran pun x der.. just ingat nak balas muffin and kueh something.. waduh dari nak tido terus mata segar... then now tgh reserch apa yg patut...  sudah aku x boleh tido skrg niee.... HELP ME.............

kurang asam adik aku dah sedap tido.... sajer ajer x bg aku tido dgn lena..
esok aku nak kena pegi kedai niee...

8 comments:

  1. hahahaha...ala babe, jgn kelam kabut sgt...

    kalo nak buat merisik plus tunang skali, takdelah kena grand sangat ke ape...

    just pakai baju cantik sket, tambah bunga2 sket kat rumah...

    ReplyDelete
  2. eila ni biar betol? serius ke apa? tunang ke risik?

    ReplyDelete
  3. kak eila.. jgan isau.., untuk deco hantaran kak eila leh bagi kat kak sue uat kan...

    ReplyDelete
  4. sue: hahhaha.... biasalah my sis dia memang mcm tue particular bab2 deko nie... then pg tadi i ckp i serah kat kat dia part tue...

    nahwal: actually utk merisik ajer.. thn family laki kata why not bertunang terus.. just a simple event sarung cincin..

    my note: hahahha pandai wanie.. mcm tahu2 ajee memang bg kat dia dah..

    ReplyDelete
  5. biar kemas je, kalau nak lebeh sket, beli selendang or pinjam sesapa. makeup biar ala kadar, then sarung la, takyah over2. yang nak over tu orang lain, biar orang lain tu yang buat. haha. janji kamu epi dong.

    congrats ya dan selamat beramal. eh?

    ReplyDelete
  6. hu3...eila!!! cool jee u kann...takpe2..pikir simple2 jee...insyaAllah selamat :)

    ReplyDelete
  7. nahwal: betul betul ckp u.. biasalah adik2 tahu ckp ajerr.. bila suruh dia handle senyap terus... hahaha.

    elya: yeahhh cool lah sgt2... memang relax ajerr tapi dlm fikiran mcm2 benda nak buat.. tapi x apalah buat apa yg termampu

    ReplyDelete
  8. haha. good luck eh. nak kena ikat dah ni :)

    ReplyDelete