Friday, July 30, 2010

Videographer and photographer

Salam  ^U^

Finally,  2 part  nie dah book. Sukayerr videographer i book with abg wira wira hidayatte who last time working with Dina wedding and now dah buat biz sendiri... cepat2 now dia tgh under promotion.... clik here.




And the photogrpher will be Ironis Iris... And this team dulu shoot masa geng blogger ika yer wedding.  Kebetulan he is my friend yer team studio.. so senang lah nak communicate with them... Smlm dah jumpa diorang at my friend studio - intan. Sapa nak shoot studio boleh lah call dia.. my friend nie ada buat shoot pregnant people.
Sapa2 interested especially ibu2 sila lah lawak this web
http://www.itudiostudio.com/4857-itudio-studio-home 

 babe promote sikit kat sini ekk...



11 comments:

  1. alar... dah ada videographer dah... takpe... dah save link dia... in case adek2 aku nak kahwin nnti =D

    ReplyDelete
  2. ddear, leh nk tau quot die?tgh cr2 gk ni vdeogrpher utk nikah.
    email kite ek.
    thepinkmirror86@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. zara: ohh u ambik sapa as ur videographer..

    Miss nona: check ur email dear..

    ReplyDelete
  4. hi there,

    bole emailkan kat i skali :D
    my email is plaquer@gmail.com.
    Thaanks! :D

    ReplyDelete
  5. Salam
    yup, me 2! leh tak nak tau quo die? an pn tgh cr vdogrfer gak...

    dalamhati_adataman@yahoo.com

    thnks dear! =D

    ReplyDelete
  6. dear..boleh bg quot dia pd hana juge..tgh cr videographer gak nih..huhu..

    blissnlunacylovers@gmail.com

    thanks a bunch dear!

    ReplyDelete
  7. Hi girls check your email...

    Hope dapat memabantu korang semua.

    ReplyDelete
  8. dear..i link u as b2b...gudluck 4 ur preps!!

    ReplyDelete
  9. salam eila...

    nak juga quot dia boleh..

    thankss:))

    ReplyDelete
  10. ops sorry lupa kasi email la..

    nhudashah@gmail.com

    Thanks in advance

    ReplyDelete
  11. mrs deana: tq yaaa

    nuptiles: hi check ur email yerr..

    ReplyDelete