Monday, July 26, 2010

Thema wedding

Hey Ladies *......*
Anyone yg pergi kompleks kraf.. serious rambang mata dgn color tema purple and pink.. semua berkenan dihati.. tapi i sajer cuci mata ajelah bcoz baju sanding i dah book masa pameran pengantin kat mid valley hr tuee.. baju resepsi suprise yerr... disebabkan my butt besar gaklah so butik tue buat baju baru utk i, kita  tunggu bln 9 akan siap baju tuee yerrr..

Oklah setelah ayah bekenan color turqoise then kebetulan hr nie cuti so pie tempah baju melayu... ok family laki done.. sabtu nanti bawak dua adik laki pie tailor.. tinggal mom and dua adik pompuan ajelah belum lagi... so setelah dipikirkan pink dah buat masa tunang then i change tema color to
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Purple & Turquoise


Insyakallah. Hope caterer part deko ada color niee.

OK part my fiance plak.... jeng2 masa perbincangan merisik + e-day hr tue ada diberi tahu my family i.. insyakallah akan dibuat kat kg. indonesia selepas seminggu wedding belah my side then yg belah KL akan ada jugak but lambat sikit bulan disember 2010. My fiance org johor ada darah keturunan jawa ...and kebetulan dia family last yg kawin so sajer family yer nak buat majlis kecik kat sana, kebetulan masih ada nenek and saudara kat indonesia.. hurmmm dlm bayangan aku baju apa lagi .. ala Jawa Wedding Concept.

erkkk x dapat nak bayangkan lagi pakain mcm mana sebab family kg sana yg akan sediakan semua pakaian suspen nyerr, dlm bayangan a bit pic mcm nie kot..


Tema color no idea ?????? campur2 kot


11 comments:

  1. rasanya, kalau jawa nye tema, diorang selalu pakai warna neutral dan warna tanah. tapi tak tau la kot jawa moden ke, warna dah lain :)

    ReplyDelete
  2. hurmmm... itulah hope jgn warna warni susahh leee.... x sabar plak nak pakai baju ala jawa niee.. kalau dapat conteng dahi kat hitam tuee.. rasa feel lain lah..

    ReplyDelete
  3. Eila cantik laa combination those color tuee...tak sbar nak tgk eila kawen nanti...

    ReplyDelete
  4. colourful!! hehehe. jawa lain sikit kot

    ReplyDelete
  5. hahahha..tq. nanti datanglah tau bulan 10 niee.. nanti hantar address umah boleh eila pos kad kawin eila yerr...

    ReplyDelete
  6. eila... i love the turqoise and purple combination... very daring... i loike!...

    pameran kraftangan u pergi tu kat kompleks kraf KL eh? ingat nak g lah esok :D thanks

    ReplyDelete
  7. zara: tq zara.. yup kat jalan conlay... tuee.. pergilah boleh ambik idea a few kat situ..ada jugak barang kraf batik and songket jugak.

    ReplyDelete
  8. love the colour combo!!please make it happen..cantik sgt2..

    ReplyDelete
  9. bride2wife: hi tahirah..hahahha i pun excited gak... xx dapat nak bayangkan sebnaryer lagi.. Do u get my email :)

    ReplyDelete
  10. tgh dalam proses nak reply ur email..hehe

    ReplyDelete
  11. suka tgk ur combination color nie...=)

    ReplyDelete