Wednesday, July 21, 2010

DIY shoes

Salam...

Hr nie mcm x banyak keje... so rasa mcm interesting ajerr nak men DIY my shoes yg i ada beli and citer  older post.

Rancang yerr just nak beli broach then letak ajer kat atas kasut but ada a few research yg i jumpa like this link rasa buat aku nak buat plak.. tapi will c lah yeee first idea like pic bawah:


and the second idea mcm cute sikit... tapi lupa link yeee

 

If u guys ada idea yg lebih menarik share lah kat sini yer..... mcm2 benda lagi nak men DIY niee...

Lepas nie guess book plak...  a few things barang yg perlu ditambah...nanti akan ku share kan yerr.... TUNGGU....

5 comments:

  1. bab3 DIY ni..i mmg takde idea...i suke baca2 idea korang2 ni...
    I tak creative...ha3

    ReplyDelete
  2. yg 2nd tu pon cm best kan, tp mamposla kalo bg i menjahit. tah jadi pepe nnt. kuikui

    ReplyDelete
  3. eila,td i jumpa sorang bride yg diy her wed shuz la.kbtln sungguh.nnt i cr link dia k.lupa la.tak save pulak.

    ReplyDelete
  4. nur rosalinda: hahahah boleh lah takat yg simple2 niee..

    Elya: It's ok dear.. baca pun bg menambahkan idea jugak

    Durruz: hahaha kena testing dulu dgn ribbon biasa... lepas tue dah terror mesti lagi hebat... :)

    Fathiyah: wahhh ye kee if jumpa bg lah link kat i...TQ yaaa

    ReplyDelete